Android Galaxy A40

Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Kaksoiskamera laajakulmalla ikuistaa hetket kuten ne itse näet. Kysy tuotteesta. Tehoa moneksi tunniksi Galaxy A40 -puhelimessa on tehokas mAh:n akku 15W. Halvin: Prisma.

Samsung Galaxy A40 64GB älypuhelin

Luovia mahdollisuuksia tarjoava kamera Kaksoisetukameralla otat helposti syviä ja teräviä kuvia. Tyyli ja hyvinvointi. Päivän tarjoukset. Verkkokaupan maksutavat:. Kameran sisäinen keinoäly tunnistaa kuvauskohteet ja valitsee asetukset parhaan mahdollisen kuvan saamiseksi.

android galaxy a40

Navigointivalikko

Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten vaatteet ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet. Odota hetki Taataksemme laitteiden erinomaisen toiminnallisen kunnon edellytämme, että käytetyt laitteet ovat läpäisseet perusteellisen testauksen. Sony PlayStation 5 PS5 , pelikonsoli. Kaksoiskamera laajakulmalla ikuistaa hetket kuten ne itse näet.

iphone 11 suojalasi gigantti

Samsung Galaxy A40 64GB älypuhelin | elektroninen kauppa

Siirrä toivelistalle. Kaksoiskamera laajakulmalla ikuistaa hetket kuten ne itse näet. Valitettavasti Hintaseuranta. Käytetty puhelin on esimerkiksi hyvä puhelin lapselle. Tilaa uutiskirje.

Samsung Galaxy A40 – Wikipedia

Dräger Alcotest , alkometri. Ladataan hintagraafia. Kierrätetyn puhelimen hinta on luonnollisesti myös edullisempi. Näitä haetaan nyt:. Laajakulmakamera tallentaa näkymäsi jopa ° asteisena, kuten silmäsi sen näkevät. Android 9. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla.