Antutu Xiaomi Redmi 9c

Xiaomi on esitellyt uutta teknologiaansa, jolla näytän alle sijoitetusta etukamerasta saadaan entistä kehittyneempi. Redmi 9:n oikeaan kylkeen on asetettu virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, kun taasen vasemmassa kyljessä on vain SIM-korttitelakka. Laitteen sisuksissa on siis Helio G80 -järjestelmäpiiri, joka on valmistettu 12 nanometrin tekniikalla ja siinä on kahdeksan suoritinydintä. Unohditko salasanasi? Lisäksi katsomme, kuinka nopeasti puhelimen akku latautuu mukana toimitettavalla laturilla sekä kestääkö Xiaomin yksi edullisimmista älypuhelimista Suomen kylmiä antutu xiaomi redmi 9c. Kovin erikoiselta ei ominaisuuden toiminta tuntunut sillä kamera ei tunnistanut kuvattavan kohteen ääriviivoja kovin hyvin, minkä vuoksi myös taustasumennuksesta tuli usein erikoinen.

Vertaa Xiaomi Redmi 9 4/64Gb vs Xiaomi Redmi 9C 2/32Gb

Redmi 9 on nyt … Lue lisää. Toinen kameroista 2 megapikselin syvyysterävyyskamera, jonka avustuksella saadaan taltioitua taustasumennus kuviin. Aivan nopeimmasta päästä sormenjälkilukija ei OLE, mutta se on kuitenkin tarpeeksi nopea varmasti monille. MediaTekin kehittämä Helio G80 on varsin uusi tuttavuus älypuhelimissa Suomen markkinoilla, mutta antutu xiaomi redmi 9c on kuitenkin yllättävän kyvykäs piiri. Älypuhelimet Arvostelut. Kuvasuhde näytössä on myös modernius 19, minkä lisäksi näytön yläreunassa on monista puhelimista tuttu pisaramainen etukameratoteutus.

antutu xiaomi redmi 9c

2 Kommenttia

Xiaomi Redmi 9. Entistäkin halvempia 5G-älypuhelimia — Qualcommilta 4-sarjan 5G-järjestelmäpiiri vuoden alussa to 3. Tällä kerralla Redmi 9:n näyttö oli päällä koko testin ajan ja toisti Full HD -tasoista videota. Olemme ehtineet tutustua uuteen Mi 10T Prohon jo jonkin aikaa … Lue lisää. Puhelimen vasen kylki.

kamado 18

Xiaomi | | Page 14

Arvostelut Testissä Chromecast with Google TV — monipuolisempi Chromecast kaukosäätimellä Älytelevisiot ovat jo nykyään antutu xiaomi redmi 9c suosiossa, mutta eivät kuitenkaan kaikille täysin arkipäivää. Sovelluksen päänäkymän yläreunassa on esillä tutut pikasäädöt muun muassa salamalle, HDR-kuvaukselle, AI-tilalle, filttereille sekä Google Lensille. Yksityiskohtia kuvissa on erityisesti hyvässä valaistuksessa hyvin, mutta heikommassa valaistuksessa laatu kärsii selvästi. Google on vaatinut, että Redmi 9 tulee saamaan nykyisen käyttöjärjestelmäversion lisäksi myös yhden suuremman Android-päivityksen, joka on tässä tapauksessa Android Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Näytön yläreunassa on pisaramainen lovi etukameraa varten, minkä lisäksi näytön yläpuolella on puheluihin käytettävä kuuloke sekä etäisyyden- ja valoisuudentunnistimet.

Tekniikan Maailma

Heikommassa valaistuksessa makrokameran kuvista tulee pääasiassa aina todella huonoja. Puhelimen alapuolella on pahvinen välipohja, jonka alapuolelta löytyy vielä Xiaomin 10 watin laturi sekä USB-C-liitännällä varusteltu lataus- ja tiedonsiirtokaapeli. Hieman tuntumaa on heikentämässä näyttöä kiertävä ylimääräinen paksu muovinen kehys, joka tuottaa terävän ja ylimääräisen saumakohdan. Toista kameraa hyödynnetään kameran muotokuvatilassa, jossa on esimääritettynä syvennyksen voimakkuus, eikä käyttäjä pysty sitä muokkaamaan. Kuluttajamarkkinoilla teknologiaa saatetaan nähdä jo ensi vuonna, Xiaomin kansainvälisten markkinoiden johtaja … Lue lisää. Akun kuluminen oli yllättävän vähäistä, sillä yleisesti akkua kuluu tämän testin aikana prosenttia.