Apple Tv 2021 4k

Sulavampi ja terävämpi videokuva. Suositus on helppoa myös niille käyttäjille, jotka haluavat parhaan mahdollisen 4K-kuvan. Apple TV 4K näyttää ne sinulle 4K-tarkkuudella. Voit myös tehdä ostoksia tai kirjautua sisään appeihin Face ID:n avulla. Osoita iPhonellasi television näyttöä kerran, niin pääset nauttimaan ohjelmien ja elokuvien todellisista väreistä. AirPlay Katso apple tv 2021 4k kaikkea voit jakaa.

Apple TV 4K 32GB (2nd Generation)

Siri-virtuaaliavustajan kutsupainike puolestaan on sijoitettu kaukosäätimen oikeaan reunaan. Laitteet ovat ennakkotilattavissa jo nyt, ja toimitusten kerrotaan alkavan toukokuun lopussa. Rajoitusten ja muiden ehtojen alainen. Applen uusittua mediatoistinta on odotettu jo neljän vuoden ajan. Sen avulla valikoiden ja sovellusten kahlaaminen onnistuu erittäin vaivattomasti. Usean käyttäjän tuen ansiosta pelaajat pysyvät ajan tasalla saavuttamistaan pelitasoista, tulostaulukoista ja kutsuista.

apple tv 2021 4k

Applen mediatoistin on hintavahko ja pullollaan ominaisuuksia.

Kuten mainittua, kaukosäädin on saanut hitusen lisäpainoa sitten viime kerran. Apple TV 4K näyttää ne sinulle 4K-tarkkuudella. Voit klikata otsikoita, selata soittolistoja pyyhkäisemällä ja etsiä haluamasi kohdan tekemällä pyörivää liikettä ulommalla ympyrällä. Maksut saattavat vaihdella ajan kuluessa. Heti valmiina. Äänijako Kuunnelkaa tosi kovaa, mutta hipihiljaa.

huawei p40 lite play store

Apple TV 4K, halvin hinta €

Lisäksi huomio kiinnittyy korkean kuvanopeuden HDR-tukeen, joka sulavoittaa kiihkeätempoisia urheilulähetyksiä sekä toimintakohtauksia. Laite apple tv 2021 4k sopivaksi palaseksi muiden iPhone OS-laitteiden sekaan. Nopeavauhtiset urheilulajit näkyvät usko­mat­toman sujuvina. Carrie-Ann Skinner opens in new tab. Luontodokumentit heräävät eloon. Sen käyttöliittymä on erittäin nopea ja onpa tarjolla monia pieniä arkea parantavia oivalluksia. Pyöreä kosketuslevy tekee käyttöliittymässä liikkumisesta merkittävästi aiempaa helpompaa.

Apple TV 4K – Apple (FI)

Toistolaatu riippuu laitteistosta ja netti-yhteydestä. Mikäli joudut esimerkiksi syöttämään salasanasi, voit tehdä sen iPhonella tv-ruudun sijasta. Apple TV 4K. Lisäksi laitteet toimivat entistä nopeammin, joten et joudu odottamaan Sirin toimia enää yhtä kauaa kuin aiemmin. Muistot-toiminto luo automaat­tisesti kokoelmia parhaista hetkistäsi. Kun pyysimme komediaelokuvaa lapsille, saapui tarjolle muun muassa Paddington 2 ja Doria etsimässä.