Apple Usb-c Dock

Musta – Saatavana mm. Sivustollamme olevan materiaalin kopiointi ja uudelleen julkaiseminen on kielletty ilman erillistä lupaa. Tuotevirhevastuu rajoittuu maksimissaan tuotteen kauppahintaan. Tuotesuodattimilla voit rajata näytettäviä tuotteita tuoteominaisuuksien ja muiden rajaimien, kuten saatavuuden tai alennuksen mukaan. Apple USB-C to 3. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi.

Belkin Thunderbolt 3 Dock Pro

Tämä mahdollistaa ulkoisen kiintolevyn, tulostimen ja hiiren yhdistämisen samanaikaisesti. Ostoskorisi on tyhjä. Taulukko 2. Tectorin elektroninen kauppa on avoin yksityishenkilöille Suomessa. Tämä laaja yhteensopivuus on ihanteellinen jaetuissa työympäristöissä tai väliaikaisissa työasemissa. Kun olet tehnyt maksun, palaat verkkokauppaan. Yritysasiakkaiden maksutapa on Paytrail-maksunvälityspalvelu.

apple usb-c dock

Valitse kieli — kielitiede

Tässä voi mennä pankkipäivää maksutavasta riippuen. Asiakas saa sähköpostitse toimitusvahvistuksen, kun tilaus on lähetetty Tectorilta tai noutoilmoituksen, kun tuote on myymälässä valmiina noudettavaksi. Tarjoa enemmän ulostuloja MacBookiin ja työskentele kahden näytön kanssa samanaikaisesti tämän joustavan Universal Serial Bus-keskittimen kanssa. Blå – Kategoria Adapterit 15 Kaapelit 5 Hubit ja telakat 18 Latauskaapelit 1. Kuljetusaika arkipäivää. Tämä mahdollistaa ulkoisen kiintolevyn, tulostimen ja hiiren yhdistämisen samanaikaisesti.

lian li 011 mini snow

Apple Shop – Mac docks | iTronic

Mikäli et OLE paikalla, voit noutaa tilauksesi saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. BlitzWolf telakointiasema parantaa tuottavuuttasi maksimaalisesti ja näyttää hyvältä, kun se tekee niin. Valmistajan takuun edut täydentävät kuluttajalainsäädännön takaamia oikeuksia. Näytä sivulla 25 50 Maksut verkkokaupassa tulevat perille välittömästi, apple Universal Serial Bus-c dock palaat maksun jälkeen verkkokauppaan. Tekniset tiedot. Kuljetusaika arkipäivää.

CalDigit Thunderbolt 3 Mini Dock ‑telakka – Apple (FI)

Rekisteriseloste ja tietosuojakäytäntö. Mikäli asiakas huomaa vahingoittuneen pakkauksen, siitä on ilmoitettava välittömästi tavaran toimittajalle ja tehtävä vahinkoilmoitus Tectoriin. Rymdgrå – Palautuksista on aina erikseen sovittava etukäteen. Jos tuote on virheellinen tai väärä, asiakkaan tulee ottaa viipymättä yhteyttä Tectoriin. Olethan siis yhteydessä asiakaspalveluumme, niin pyritään yhdessä löytämään molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu. Monitoimikeskus on kompakti ja helppo kuljettaa taskussa.