Aptus Tehobakt Pet Jauhe

Maitohappobakteereja sisältävä täydennysrehu mahan ja suolen toiminnan tasapainottamiseen Maitohappobakteeria on hyödyllistä antaa, kun muutokset koiran tai kissan ruokinnassa aiheuttavat suolistohäiriöitä Vieroituksen yhteydessä sekä antibioottihoidon aikana laktobasillit auttavat suoliston pieneliöstöä elpymään Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä ja avattuna jääkaapissa alle 8 astetta. Hyvin menee alas, ei tuota ongelmia. Kissanpennun tarvikkeet. Piilotat tästä. Lääkkeen ottaminen.

Aptus Tehobakt jauhe

Maha ja suolisto. Koiran herkut. Aptus Derma Care Moisturizing Gel. Koiran viltit ja alustat. Compact Care. Kulho- ja heinäsuoja. Mielestäni toiminut hyvin sillä pennun massu on ollut hyvässä kunnossa vaikkakin vieroitus voi sitä stressata.

aptus tehobakt pet jauhe

Samankaltaisia tuotteita

Tarjoukset kissalle. Aptus Tehobakt Pet on maitohappobakteereja sisältävä täydennysrehu mahan ja suolen toiminnan tasapainoittamiseen. Olemme myös Facebookissa. Kantokopat ja kantokassit. Kissan virtsatieongelmat. Kestotilauksen ehdot. Sisältää Enterococcus faecium -maitohappobakteereja, jotka lisääntyvät suolistossa ja tasapainottavat suoliston normaaliflooraa.

macbook retina 12 2015

Aptus Tehobakt Pet jauhe | Terveys ja hyvinvointi / Maha ja suolisto

Brit Care. Tuotearviosi on meille tärkeä! Related Posts. Katso kaikki tarjoukset. Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna viileässä. More Children, pregnancy and breastfeeding D-vitamins for kids Children’s vitamins and omega-3 Children’s pain and fever Children’s ear care Children’s thermometers Children’s stuffy nose Children’s oral care Children’s stomach and digestion Ovulation tests Pregnancy tests Products for aptus tehobakt pet jauhe Products for breastfeeding Head lice and pinworm treatments Baby Care Chicken pox Breast-milk Substitutes BMS Vitamins during pregnancy and breastfeeding Terraarion valaistus.

Aptus Tehobakt Pet jauhe koiralle ja kissalle g – ALE % —

Lisää ostoskoriin. Kissanpennun märkäruoka. Rekisteröidy asiakkaaksemme! Ihan ehdoton meillä, ripulit saatu kuriin 1 päivässä koiralla. Meiltä saat luotettavaa farmaseutin tai proviisorin antamaa lähkeneuvontaa ja apua oikean tuotteen valintaan. Käytettävä 3 kuukauden sisällä avaamisesta. Kanin herkut.