Apupöytä Sotka

Tukeva ja ehjä. Seniorisängyt ja lisätarvikkeet Moottorisängyt Sijauspatjan suojat Sohvat senioreille Nojatuolit senioreille Keinutuolit. Katariina-sarjaa;ruokailuryhmä, apupöytä sotka ja puusohva siihen ainakin. Tuotetiedot: Tuotetyyppi: lipasto. Orders are handled in 24 hours. Sohvat ja nojatuolit.

Myydään valkoinen sivupöytä

Suositut haut. Vähän aikaa sitten ostin kuistillemme valkoisen puusohvan. Etsitään kuumeisesti mieluiten valkoista levitettävää puusohvaa, mutta mikäli sohva on. Leveys cm kork. Toimitamme tilauksesi aina edullisesti ja luotettavasti. Apupöytä sotka 3 laatikkoa Valkoinen. Myydään kuvan valkoinen sivupöytä.

apupöytä sotka

Suositut haut

Nouto Tampereelta, Lamminpäästä. Ostettiin Sotkalta pari vuotta sitten. Toimitustapa Toimitamme tilauksesi aina edullisesti ja luotettavasti. Acazia-huonekalut on valmistettu viljellystä akaasiasta, joka ei vahingoita sademetsiä. Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla. Lisätiedot Myynnissä korkeakiiltovalkoinen sivupöytä hopeisella rungolla, ostettu Maskusta.

apple 7 watch

Sivupöydät, Kampauspöydät, Apupöydät – ONfi Sisustustavaratalo

Lisätiedot Ikean valkoinen sivupöytä. Painomitat: leveys cm, syvyys 44cm, korkeus 77cm. Kolme laatikkoa, tukeva rakenne. Ranskalaistyylinen konsolipöytä puu. Levitettävä laverisohva yhdistää käytännöllisyyden. Mäntyinen, kannellinen puusohva.

Stemma Pihtipudas –

Ajan patinoima päältä mutta ei olla lähdetty sitä maalailemaan, ollut meidän mielestä kaunis juuret tuollaisena. Täysin kunnossa ja ehyt. Myös kotiinkuljetus mahdollista bensakuluja vastaan Tori Leveys: 35 cm Syvyys: 55 cm Korkeus: 65 cm Enimmäiskuormitus: 15 kg. Suositut haut.