Artek 503

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Sinulla on myös kuluttajansuojalain mukainen oikeus palauttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Voit perua luvan koska tahansa. Kun olemme artek 503 tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta artek 503 tilaustietosi. Näytä sivulla 40 Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta, tuotteesta ja toimitustavasta riippuen.

Nojatuolit

Verkkokauppa Artek 503 Aitta Oy Martinkatu 7. Kun olemme tarkistaneet, että tuote on samassa kunnossa kuin meiltä lähtiessään ja asiallisesti pakattuna, perumme tilauksen verkkokaupassa. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Peruutus tulee tehdä ensisijaisesti ilmoittamalla siitä soittamalla meille tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info martinaitta. Tällöin kivijalkaliikkeessä asioiva asiakas on etuoikeutettu ostamaan tuotteen ja näin ollen joudumme perumaan verkkokauppaan tulleen tilauksen. Kaikki asiakastiedot käsitellään artek 503.

artek 503

Tietoa meistä

Todennäköisyys tällaiseen tilanteeseen on erittäin pieni, mutta mahdollinen. Bukowskis käyttää evästeitä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Fill in your details below or click an icon to log in:. Haku: Hakumenettely. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti. Näissä nojatuoleissa oli alkuperäinen verhoilu. Already have a WordPress.

0300 20200

Nojatuolit | Martin Aitta Oy

Huutokauppa päättyi. Follow Following. Suosituimmat haut artek artek 69 artek valaisin hylly aalto jakkara. Domus-tuoli, vihreä verhoilu. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta.

Artekin nojatuolit luvulta – Verhoomo Lydia

Copyright © Martin Aitta Oy. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Et Object Linking and Embedding rekisteröinyt asiakastiliä sivustollemme. Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. AVL 79 a §, marginaaliverotus.