Asics Nimbus W

Kysymykset Kysy meiltä mitä tahansa. Jaa liikunnan ilo kanssamme! Jalkine FlyteFoam välipohjalla on liikkujalle joka haluaa jalkineelta keveyttä, kestävyyttä, kimmoisuutta ja vaimennusta. Tuotteen teknologia. AHAR Kumi, joka sijaitsee pohjan eniten käytetyissä osissa, joka lisää kengän käyttöikää ja tarjoaa pitoa ulkopinnoilla.

Voihan pahus – ilmoitusta ei löydy…

Tämä on ensimmäinen kertani täällä. Kaikki kentät ovat pakollisia. Vähentää loukkaantumisriskiä ja säästää energiaa pitkien juoksulenkkien aikana. GEL® kantapään ja varpaiden alla Tässä järjestelmässä käytetään erikoissilikonia, joka vaimentaa iskuja Trusstic® Järjestelmä tukee jalan kaarta, lisää funktionaalista voimaa ja vähentää painoa. Kerro minulle. Kysymykset Kysy meiltä mitä tahansa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko asics nimbus w tai kotiosoitteesi.

asics nimbus w

Loppuunmyyty

Ei menetä vaimennus tehoa edes pakkasolosuhteissa. Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Väri: Harmaa. Kirjaudu ja tule Top4Football Club jäseneksi. Lisää kysymys.

kaapin sisälaatikko

Asics gel Nimbus 23 w –

EU — Saatavuus. Lisää kysymys. Kumi, joka sijaitsee pohjan eniten asics nimbus w osissa, joka lisää kengän käyttöikää ja tarjoaa pitoa ulkopinnoilla. Näytä kaikki artikkelit. Kolmen vuoden kehityksen ja yli prototyypin jälkeen, ASICS on lanseerannut FlyteFoam teknologian — suorituskykyisimmän välipohja materiaalin mitä on koskaan luotu. Tämä on ensimmäinen kertani täällä.

Asics Gel-Nimbus 23 W – Naisten juoksukengät | Intersport

Tuote lisätty koriin. Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Droppi 13mm. Ota yhteyttä. GEL-vaimennus vaimentaa suurimman jalkaan kohdistuvan tärähdyksen askelkontaktin aikana vähentäen näin jalan rasitusta ja auttaen miellyttävämpään juoksukokemukseen. Näytä kaikki artikkelit.