Asunto Auton Vuokraus

Näin säästät kaksi päivää laadukasta loma-aikaa. Vuokraaja todistaa vuokrasopimuksen allekirjoituksen yhteydessä henkilöllisyytensä. Syksy 1. Sinun ei tarvitsee murehtia siitä, oletko muistanut ottaa mukaan kaiken tarpeellisen! Asuntoauton vuokraus mahdollistaa tämän kaiken! Varauspyyntö Varauspyynnön lähettäminen ei OLE vielä sitova, vaan vaatii molemminpuolisen vahvistuksen. Mikäli asunto auton vuokraus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen vuokrauksen alkua, koko vuokrasumma on maksettava 7 päivän kuluessa vuokrauksesta.

Luotettavaa ja turvallista asuntoauton vuokrausta Oulussa

Jos matkustat viileämissa olosuhteissa, niin Asunto auton vuokraus Combi kaasulämmitysjärjestelmän päälle laittaminen varmistaa, että sinulla on mukavan lämmin ja että sinulla on lämmin vesi myös talvella esim laskettelureissujen aikana. Asuntoautolla matkustaminen on mukavaa, joustavaa ja mielenkiintoista! Vuokra on maksettava 14 päivää ennen vuokrauksen alkua. Asiakas tuo omat liinavaatteet sekä vastaa asuntoauton siivouksesta, sis. Talvikausi 1. Kaikissa asuntoautoissa on WC ja suihku varmistamaan, että riippumatta sijainistasi sinun ei tarvitsee kuluttaa aikaa sopivien pysähdyspaikkojen etsimiseen.

asunto auton vuokraus

TARJOAMAMME AJONEUVOT

Vuokra-aika alkaa tavallisesti kello ja päättyy kello Kesäaikana 1. Vuokra on maksettava 14 päivää ennen vuokrauksen alkua. Näin säästät kaksi päivää laadukasta loma-aikaa. Asuntoautolla ajaminen on helppoa ja siihen et tarvitse erityistä ajokorttia, riittä B-luokan ajokortti. Ota yhteyttä.

cables type c

Turismi- ja asuntoauton vuokraus | Iisalmen Taksipalvelut

Ota yhteyttä. Kesäajan ulkopuolella myös viikonloput ovat mahdollisia. Meidän uudet laadukat asuntoautot tarjoavat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua maailmaan! Valitse meidän autojen valikoimasta sinulle sopiva ja sinun muistojen täyttämä loma voi alkaa! Tästä voidaan poiketa, jos mainittua lyhyempi väli on kalenterissa vapaana. Ei tarvitse vaivautua lomalta palatessa tavaroiden purkamisesta. Vuokrauksen asunto auton vuokraus Kesäkausi 1.

Oulun karavaani – Asuntoauton vuokrausta Oulussa

Se tarjoaa sinulle todellisen vapauden, vapauden suunnitella oman matkan reitin, sen pituuden ja pysähdyspaikat. Jos vuokraaja peruu varauksen alle 30 vuorokautta ennen varauksen alkua, ennakkomaksua ei palauteta. Matkustaessa asuntoautolla näet ja koet oman matkan aikana huomattavasti enemmän —pysähdyt missä ja milloin haluat, vaikka kahvittelemaan upealla näköalapaikalla mäen rinteessa tai pulikoimaan jollekkin kauniille rannalle. Asiakas tuo omat liinavaatteet sekä vastaa asuntoauton siivouksesta, sis. Kaikkissa ajoneuvoissa on koko Europassa toimiva 24h autoapu-palvelu. Tule ja vuokraa asuntoauto ja lähde vaikka heti perheen tai ystävien kanssa etsimään uusia elämyksiä. Vuokraukseen sisältyy 1 kaasupullo sekä ilmainen paikoitus omalle autolle vuokrauksen ajaksi.