Asus Tuf Gaming Fx505 Du

Näyttö Näytön halkaisija 15,6 ”. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Aseman lukunopeus on 1,7 gigabittiä sekunnissa ja kirjoitusnopeuskin on 1,3 gigabittiä sekunnissa. Windows-näppäimet Kyllä. Kannettavan suorittimen 2,2 gigahertsin kellotaajuus on keskitasoa, mutta sitä täydentävät peräti metsäkuusi ydintä ja hyperthreading-tekniikka. Näppäimistö Osoitinlaite Kosketuslevy. Tuotteen syvyys mm.

ASUS TUF Gaming FX505DD/DT/DU

Erottelukyky x pikseliä. Numeronäppäimistö Kyllä. Aseman kapasiteetti olisi kuitenkin saanut olla suurempi kuin gigatavua. Testimittauksissa Asukselle saatiin tulos, joka sijoittuu 14 prosentin parhaimmistoon kaikista lehdessä testatuista tietokoneista. Näytön pinta Matta. Korkeus etuosa 25,8 mm.

asus tuf gaming fx505 du

Tuotetiedot

Katso lisätietoja tietosuojaselosteesta. USB 3. Paneelin tyyppi IPS. Paino ja mitat Tuotteen leveys ,4 mm. Kaksoisnäyttö Ei.

aspire one a0751h

Asus TUF Gaming FX – Testinurkka

Aseman lukunopeus on 1,7 gigabittiä sekunnissa ja kirjoitusnopeuskin on 1,3 gigabittiä sekunnissa. Virranhallinta AC-adapterin taajuus 50 – 60 Hz. Prosessorin säikeet 8. AC-adapterin syöttöjännite – V. Kiinteä mikrofoni Kyllä.

ASUS TUF Gaming FXDT-BQT – Tuotetiedot |

Peleissä, jotka kuormittavat kovasti näytönohjainta, tuulettimet pyörivät kiivaammin, mikä syö akkukestoa. Conclusion Hyvän näytönohjaimen ja onnistuneiden kompromissien ansiosta tämä tanakka pelikannettava sopii myös työkäyttöön. Kotelotyyppi Simpukka. Liitettävyys USB 2. Näppäimet ovat hiljaiset sekä kirjoittaessa että pelatessa.