Asus Zen Book 13 Oled

Siellä on myös laaja valikoima suosittuja asus zen book 13 oled sovelluksia ja yksinoikeudellisia tarjouksia juuri sinulle! Huomaa, että kaikki NumberPad-versiot toimivat vain Microsoft Windows -käyttöjärjestelmässä. Sen pieni koko ja suuret ominaisuudet tekevät siitä ensiluokkaisen valinnan tuottaviin töihin ja inspiraation aikaansaamiseksi riippumatta siitä, oletko sisällä vai ulkona, tekemässä töitä vai rentoutuessa, yksin vai yhteistyössä muiden kanssa. Your session is about to timeout due to inactivity. Huollat meiltä ostetut laitteet kätevästi valitsemasi huoltoliikkeen, Elisan myymälän tai yhteistyökumppanimme Fonumin kautta.

Asus ZenBook 13 OLED BX325JA-KG278R 13.3″ kannettava tietokone

ZenBook 13 on suunniteltu mukavuutta ja rajatonta tuottavuutta ajatellen. Voit myös aktivoida nopeasti näytön laskinsovelluksen pyyhkäisemällä kosketuslevyn vasemman yläkulman kuvakkeesta mihin tahansa suuntaan. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Tilaa uutiskirje. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Yksityisille Yrityksille Wholesale.

asus zen book 13 oled

Takuu ja huolto

Ohjeistot ja tuki. Huollat meiltä ostetut laitteet kätevästi valitsemasi huoltoliikkeen, Elisan myymälän tai yhteistyökumppanimme Fonumin kautta. Uusi ASUS IR -kameroiden hienosäätötekniikka ja suuri sensori mahdollistavat ultranopean kasvosisäänkirjautumisen ja huomattavasti parannetut kuvankäsittelyominaisuudet edelliseen sukupolveen verrattuna. Siellä on myös laaja valikoima suosittuja ladattavia sovelluksia ja yksinoikeudellisia tarjouksia juuret sinulle! Eloisa kuva, täydellinen kannettavuus. Kollegasi näkevät sinut videoneuvottelupuheluissa selkeämmin kuin koskaan — jopa hämärässä.

lcd xiaomi mi9t

Asus ZenBook 13 OLED 13,3″ Harmaa | Telia

Huomaa, että kaikki NumberPad-versiot toimivat vain Microsoft Windows -käyttöjärjestelmässä. Näin näppäimistö on optimaalisessa asennossa kirjoittamista varten — ja samalla myös jäähdytys ja äänentoisto tehostuvat. F-Securen kehittämä, useana vuonna parhaaksi tietoturvapalveluksi valittu. Membrane näppäimistöt Kalvonäppäimistöt. Kannettavien tietokoneiden kokonaispainon perusteella 8. Tutustun samalla Elisa Viihde Viaplay —palveluun 2 viikkoa maksutta.

Asus ZenBook 13 OLED PURE7 – Elisa – Elektroninen kauppa

Torjuntaohjelma tarkistaa tiedostot ja appsit automaattisesti ja ilmoittaa mahdollisista uhista. PD-laturin Power Delivery latausnopeus vastaa virtalähteen tehoa, maksimi [65] wattia. Voit ottaa kuvakaappauksia, aktivoida verkkokameran tai avata MyASUS-sovelluksen kätevästi toimintonäppäimillä. Langattomat adapterit. Voit myös pyyhkäistä vasemmassa yläkulmassa olevasta kuvakkeesta mihin tahansa suuntaan aktivoidaksesi Windows Calculator -sovelluksen näytöllä nopeamman pääsyn saavuttamiseksi. ZenBook 13 OLED:ssä on uusi reunasta reunaan ulottuva ergonominen näppäimistö, jonka suurempi koko tekee kirjoittamisesta helpompaa. Muut asiakkaat katsoivat myös näitä.