Asus Zenbook Flip 13 I5

Supersulavasti toimiva kosketusnäyttö tukee ASUS Pen -osoitinkynän paineherkkyystasoamikä parantaa käyttökokemusta ja tekee ZenBook Flip 13 -kannettavasta täydellisen valinnan luovaan harrastamiseen, muistiinpanojen tekoon ja intuitiiviseen muokkaukseen missä tahansa tuetussa sovelluksessa. Monipuolinen ZenBook Flip 13 on suorituskyvyltään tinkimättömän tehokas. Microsoft Windows 10 Home, suomenkielinen. Product Information provided by the Manufacturer. Intel kannettavat. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Atean tarvikehaku.

Asus ZenBook Flip 13 UX363EA-PURE2 (i5-1135G7, 8 GB, 512 GB SSD, Win 10), kannettava tietokone

Erittäin tyylikkään ZenBook Flip 13 -tietokoneen täysin uudessa muotoilussa erinomainen kannettavuus yhdistyy ylivoimaiseen monipuolisuuteen. Neuvottelupuhelut, joissa monta kollegaa saattaa kokoontua yhden kannettavan tietokoneen ympärille, asettavat erityisiä haasteita selkeydelle — äänet tulevat eri suunnista ja etäisyyksiltä. Supersulavasti toimiva kosketusnäyttö tukee ASUS Pen -osoitinkynän paineherkkyystasoamikä parantaa käyttökokemusta ja tekee ZenBook Asus zenbook flip 13 i5 13 -kannettavasta täydellisen valinnan luovaan harrastamiseen, muistiinpanojen tekoon ja intuitiiviseen muokkaukseen missä tahansa tuetussa sovelluksessa. ZenBook Flip 13 kannettavan ytimessä on Koska halusimme antaa ZenBook Flip 13 vertaansa vailla olevat ääniominaisuudet, ASUS Golden Ear -tiimi ja Harman Kardonin äänialan korkeatasoista stereokaiutinta ja surround-äänitehosteet ympäröivät sinut elokuvateatteritasoisella äänellä. Intelin uusi, tehokas Iris XE -grafiikka mahdollistaa jopa joidenkin pelien pelaamisen ja videoiden kevyehkön muokkaamisen. Kollegasi näkevät sinut videoneuvottelupuheluissa selkeämmin kuin koskaan — jopa hämärässä.

asus zenbook flip 13 i5

Tuotetiedot

Palautetta sivustosta. NanoEdge-näytöllä ja ° ErgoLift -saranalla varustettu ZenBook Flip 13 on todella kompaktin kokoinen kannettava, jonka superohueen 13,9 mm runkoon voidaan liittää useita erilaisia laitteita. Halvin hinta ilman toimituskuluja. ZenBook Flip 13 on suunniteltu vaivattomasti mukana kannettavaksi. Pinterest Elektroninen posti. Pikalataustekniikalla voit ladata ZenBook S:n akun jopa prosenttisesti täyteen 49 minuutissa, mikä vähentää työskentelyn esteitä ja parantaa tuottavuutta.

kasvomaski kankainen musta

Zenbook Flip 13 UX (11th gen Intel)|Kannettavat tietokoneet Kotiin|ASUS Suomi

Jos kotelon leveys sisällytetään, sivureunuksen leveys on 4,8mm:n. Tietotekniikka Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Kun tämä älykäs ominaisuus on käytössä, MyASUS tunnistaa ja optimoi yksittäiset äänet ennen niiden toistamista samalla äänenvoimakkuudella varmistaen näin ryhmäpuheluiden paremman laadun. Uusi NumberPad 2. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Langattomat näppäimistöt.

ASUS ZenBook Flip 13 OLED UXEA (UXEA-HPR) yrityksille | Atea eShop

Langattomat näppäimistöt. ZenBook Flip 13 on suunniteltu vaivattomasti mukana kannettavaksi. Tekoälypohjainen melunvaimennus. Lyhyesti sanottuna: sen todella laaja värispektri ja rikkaat kontrastit herättävät kuvan eloon. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Arvostelut – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta.