Audient Id4 Mkii

Emme voi myöntää palautusta mittatilaustyönä valmistetuille tavaroille, jotka on suunniteltu toimimaan yhdessä ainutlaatuisena pakettina ja joillekin tuotteille voidaan myöntää rahat takaisin-takuu vain, audient id4 mkii ne palautetaan meille käyttämättöminä ja sinetöitynä alkuperäispakkauksessa. Yleisö pysähtyy millään tavalla, jotta saat parhaan tallennuskokemuksen. Näin sinulla on 60 päivää audient id4 mkii toimituksesta päättää haluatko pitää tuotteesi. Saa tuotteesi 28 Kesäkuu mennessä Lähetetään EU:sta. EN ES. Lisäksi mukana oleva laaja valikoima ohjelmistoja takaa, että sinulla on pääsy suurimpiin DAW-tiedostoihin, virtuaalisiin instrumentteihin ja laajennuksiin, jotta voit lyödä maahan heti pakkauksesta!

Audient iD4 MK2

EVO 4 By Audient. Vain peruskustannukset Vain peruskustannukset Vain peruskustannukset Ilmainen nouto tilauksen peruutuksen yhteydessä Ei Ei Kyllä, jopa 30 päivää Ilmainen nouto, jos tuote audient id4 mkii viallinen, väärä tai vastaanotetaan vaurioituneena Kyllä, 14 päivän sisällä Kyllä, 14 päivän sisällä Kyllä, 30 päivän sisällä. Kramer Pacer Classic — aikamatka ´luvulle. France FR EN. Hakulomake Etsi. Joillekin tuotteille voidaan myöntää rahat takaisin-palautus vain, jos ne palautetaan meille käyttämättöminä ja sinetöityinä alkuperäispakkauksissaan. M-Audio M-Track Solo.

audient id4 mkii

Tuoreimmat päivitykset

Skip to the beginning of the images gallery. Jos tilauksesi on saapuessaan vahingoittunut tai vastaanotat väärän tuotteen, ilmoita asiasta meille 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ja järjestämme ilmaisen noudon. Korisi on tyhjä. Kyllä Kyllä Kyllä, jopa 30 päivää Korkeammat toimituskulut palautetaan asiakkaalle? Voit siis aloittaa äänitykset samantien laatikon avatessasi!

lompakko lasten

Audient iD4 & iD14 – ovat nyt Mk II | Riffi

Mikrofonit Laulumikrofonit Instrumenttimikrofonit Kondensaattorimikrofonit Dynaamiset mikrofonit Videomikrofonit Mikkipaketit Langattomat mikrofonit Mikrofonijärjestelmät Instrumenttijärjestelmät Kaiuttimien ketjutus Langattomat järjestelmäkomponentit Langattomat järjestelmätarvikkeet Korvamonitorit Monitorijärjestelmät Osat Monitorointikuulokkeet Mikserit Analogiset mikserit Digitaaliset mikserit Mikserivahvistimet Räkkimikserit. Tästä syystä Audient id4 mkii mikkietuasteet ovat itseiskohinaltaan merkittävän hiljaisia ja niiden särötaso on huomattavan matala. Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Jeff Beck, Tampere-talo, Tampere Norge NO EN.

Audient iD4 MKII 2-kanavan USB-ääniliitäntä | Gear4music

España ES EN. Tallentaminen ja sekoittaminen on helppoa iD4:n äänenvoimakkuuden säätönupin ansiosta. Helsingin myymälä: 2 kpl Heti lähetettävissä Toimittajan varasto: Ei varastossa. Squarp Instruments Hapax — järeä sekvensseriuutuus. Kuuluisina erittäin matalasta melustaan ja vääristymistään, ne ruiskuttavat tonnia lämpöä ja läheisyyttä tallenteisiisi.