Audio-technica At2040 Vs At2020

Äänentoistolaitteet ym. Tervetuloa kauppaan Studiotec Webshop on jälleenmyyjillemme tarkoitettu nettikauppa. Mukaan tulee helposti myös kaikkea turhaa ääntä yläpäästä, kas laaja taajuusvaste ja korkea herkkyys ovat varsinainen tulitesti äänenhallinnalle. Lisätietoja: sales studiotec. Ihanteellinen kitaristeille, syntikkapelaajille tai vaikka rumpalisteille. Ich hatte mir viel versprochen und wurde heftig enttäuscht.

Audio-Technica AT2020 Kardioidi kondensaattorimikrofoni

Česká republika CS EN. Samoin mikrofonin käyttö vähän kauempana ei OLE ongelma. Universal Serial Bus Microphone No. Suuntakuvioiden puute saattaa tulla rajoitteena vastaan jossain vaiheessa, mutta siihen on olemassa toki muita mikrofoneja jotka ajavat asian. Kondensaattorimikrofoni kardioidikapseleilla ja kamerankenkäkiinnityksellä. Zoom F1-SP kenttätallennin

audio-technica at2040 vs at2020

Audio-Technica BP4025 stereomikrofoni

AT tarjoaa tasaisen, laajan taajuusvasteen, korkean äänenpaineen keston ja laajan dynamiikkaalueen. Anna palautetta. Paljon käytetty live OH-mikki! France FR EN. UniMount® Clip mahdolllista tarkan sijoittamisen ja on iskunkestävä. Le son est très correct.

hobby hall iphone 11

Audio-Technica USA – Etusivu

Hakusessa oli suurikalvoinen kondensaattori joka toimisi pääasiassa akustisen kitaran ja laulun äänityksessä. Tilatessani mikrofonia olin lukenut tästä paljonkin eri nettifoorumeilla ja omakohtaiset kokemukseni Audio-Technicoista ovat olleet hyviä, joten päätin tilata tämän mikrofoniarsenaalin lisäksi. Bundlet ja tarjoukset. Asiantuntijoiden mielestä paras tapa nostaa levysoittimen laatu aivan uudelle tasolle on laittaa siihen huippuluokan äänirasia. OLE hyvä ja kirjoita syy tekstikenttään ja — jos mahdollista — anna mukaan sähköpostiosoitteesi mahdollisia kysymyksiämme varten. Nous sommes très satisfait de la directivité parce que les inévitables bruits généré par la manipulation des lecteurs CD, Vinyl, etc. Audio-technica at2040 vs at2020 IT EN.

Categories – Studiotec Webshop

Cookies auttavat meitä tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen ostokokemuksen. Audio-Technica AT Omnidirectional Focusrite Scarlett Solo 3rd Gen. Audio-Technica AT Kardioidi kondensaattorimikrofoni. Tuotteen hinta.