Aukey Omnia Duo 65w

Musta – Etsimäsi laturi! Skrossin Universal Serial Bus-laturi, joka varmistaa, että 4 laitetta voidaan ladata samanaikaisesti. Laite latautuu nopeasti ja helposti. Löytyy varastosta, lähetetään tänään.

Seinälaturi iPad Pro 12.9: lle (2018)

Pikalaturi täydellä 68 W:lla, joka taitettavalla liittimellä on yksinkertainen ja helppo ottaa mukaan matkoille. Satechi 20 W Universal Serial Bus-C PD -laturi on äärimmäinen latausratkaisu älypuhelimille ja tableteille, kun olet liikkeellä, koska se on erittäin kompakti. Suosituimmat Suosituimmat tuotteet! Tehokas kierrätysmuovista valmistettu Universal Serial Bus-laturi tanskalaiselta Upström -laatumerkiltä. Joustava, jotta voidaan ladata kahta laitetta samanaikaisesti.

aukey omnia duo 65w

Tämä tarkoittaa, että laturissa on erityisen pieniä komponentteja ja se voidaan sen vuoksi tehdä pienemmäksi, mutta silti erittäin tehokas. Seinälaturi Universal Serial Bus-C-kaapelille. Jopa kahden laitteen nopeaan lataamiseen samanaikaisesti. Seinälaturi tarjoaa täyden akun varauksen kahdelle tyypin C ja A tyypin portilla varustetulle laitteelle. Pienikokoinen ja ohut matkalaturi, nopea lataus ja 2 USB-A-porttia. Seinäadapteri, joka sopii sinulle paljon matkustaville.

intro iphone 13

Osta seinälaturi iPad Pro () – Suuri valikoima edulliseen hintaan

Seinälaturissa on useita erilaisia sovittimia, joten voit käyttää sitä suurimmassa osassa maailmaa. Erittäin nopea 3. Seinälaturi 2 aukey omnia duo 65w ja nopea lataus GaNFastin kautta. Tämä kompakti maailmansovitin, jossa on nelinkertainen integroitu Universal Serial Bus-A-portti, on suunniteltu trust kansainvälisiin matkustajiin, kun he aloittavat maailmanlaajuisia seikkailujaan kaikilla mantereilla. Seinälaturi esimerkiksi älypuhelimien tai tablettien lataamiseen USB-C: n kautta. Helppo kuljettaa, koska nastaliitin voidaan taittaa sisään. Voimanlähteenä vallankumouksellinen GaN-tekniikka jopa 65 W latausteholla.

Ostaa Wall laturi iPad Air

Satechi 20 W USB-C PD -laturi on äärimmäinen latausratkaisu älypuhelimille ja tableteille, kun olet liikkeellä, koska se on erittäin kompakti. Seinälaturi esimerkiksi älypuhelimien tai tablettien lataamiseen Universal Serial Bus-C: n kautta. Seinälaturi, joka tukee nopeaa latausta. Enintään 45 W. Pienikokoinen ja samalla tehokas laturi kahdella USB-portilla.