Auto Puhelinpidike

Laadukkaat telineet takaavat helpon puhelimen käytön Puhelimen tai tabletin käyttömukavuus lisääntyy hyvillä lisälaitteilla. Jos sinulla on kysyttävää, epäilyjä tai ongelmia, joita verkkosivustomme ei pysty ratkaisemaan, ota auto puhelinpidike yhteyttä asiakastukeen. Tule jäseneksi jo tänään! Tilaa helposti puhelinteline autoon MyTrendyPhonesta Osta halpoja älypuhelintelineitä MyTrendyPhonesta ja hyödynnä parhaat tarjoushinnat. Edellinen Seuraava – från myymälää auto puhelinpidike. Se voidaan asettaa pienten käsien ulottumattomiin, mutta asteen kääntövaralla näyttö voidaan asettaa optimaaliseen katseluasentoon.

Matkapuhelintelineet

Click OK to extend your time auto puhelinpidike an additional 0 minutes. Rikkoutumisen vaarakin pienenisi, kun se olisi vakaasti omalla paikallaan. Kirjoita se sähköpostiosoite, jonka annoit myymälässä ja klikkaa Luo salasana -painiketta. Tavaratalot Kampanja Peräkärryn vuokraus Yritysasiakkaille. Jäsenemme tilaavat uutiskirjeitä, joissa ilmoitetaan alennuksista ja myynnistä sekä monista muista eduista. Saat meiltä sähköpostin, noudata ohjeita, kirjaudu sisään ja pääset nauttimaan Auto puhelinpidike Clas -eduistasi myös verkkokaupassa.

auto puhelinpidike

Asiakaspalvelu

Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Tuotekuvaus ja ominaisuudet. Kunnollinen puhelinteline on vakaa ja säädettävissä kaikille puhelinmalleille. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Yleisimmin puhelinteline autoon toimii langattoman laturin muodossa, joka lataa laitteen ja pitää sitä samanaikaisesti kiinni.

huawei lite 2019

Telefone puhelinpidike autoon magneetilla | Puuilo

Lähetämme sinulle sähköpostitse linkin, jota käyttämällä saat vaihdettua salasanasi. Säästä ja rekisteröidy nyt Tokmanni Klubiin! Jos haluat seurata tilauksesi tilaa, voit tarkistaa sen verkkosivustoltamme. Rekisteröidy Tokmanni Klubiin. OLE hyvä ja Kirjaudu sisään auto puhelinpidike Luo tili.

Matkapuhelintelineet | Motonet Oy

Voit halutessasi muuttaa asetuksiasi painamalla Asetukset. Google autotelineet. Magneettinen kiinnitys takaa nopean ja helpon kiinnityksen ilman ruuvin reikiä. Toimitusaika: arkipäivää. Näitä haetaan nyt:.