Auton Akun Ylläpitolaturi

Autoa on pakko lähteä haalaamaan huoltamolle, vaikka mitään varsinaista vikaa ei olisikaan. Tyhjentyneen auton akun lataaminen kestää ylläpitolaturilla useamman tunnin, joten jos kiire yllättää, niin tulemme auton akun ylläpitolaturi ajoneuvon akkuun apuvirtaa jolloin matka voi heti alkaa eikä pitkä akun latausaika pidä sinua tien poskessa kauaa. Kiinteästi asennettavan akkulaturin avulla vältyt näiltä ongelmilta. Myös akun laturissa voi piillä syy, mikäli esimerkiksi lataukseen käytetyn laturin hihna on löystynyt, eikä akku lataudu ladattaessa kunnolla. Useimmat laturit on varustettu älykkäällä toiminnolla, auton akun ylläpitolaturi ansiosta laturi lopettaa latauksen ajoissa ilman, että ylilataamista pääsee syntymään. Postinumero Tämä kenttä on pakollinen.

Auton akun lataus – luonnollinen ja avustettu

Kuten aiemmin todettiin, kylmyys vähentää akun kapasiteettia ja lisää sähkönkulutusta. Esimerkiksi Motoneteissa tämän laturin hinta on noin euroa. Lataaminen verkkovirralla on ilman muuta taloudellisempaa kuin auton polttoaineella. Kun akku on tyhjentynyt, eikä autoa saa käyntiin pakkasaamuna töihin lähtiessä, akkulaturi auton akun ylläpitolaturi tilanteen ladaten akkuun virtaa, jotta matka pääsee alkamaan. Auton sähköiset lämmittimet, kuten muutkin sähköiset oheislaitteet, johtavat helposti akun tyhjenemiseen. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes.

auton akun ylläpitolaturi

Akkupulmat ikuisuusriesa

Nykyautojen sähköä kuluttavista laitteista osa on olennaisia jo moottorin käynnin kannalta — osa puolestaan tekee ajamisesta turvallisempaa vaikuttaen esimerkiksi kuljettajan mahdollisuuksiin havainnoida autosta ulos. Tilaa moottorin uutiskirje tästä. CF Moto. Voit jatkaa surffailuasi. Lisäksi ylläpitolaturin voi sanoa jopa säästävän polttoainetta. Yllättävän tuorekin akku voi menettää kykynsä. Ei hätää, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle ohjeistot salasanan palauttamiseksi.

jopo sininen

Auton akkulaturit –

Avoimet työpaikat Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea! Laturin hinta on IKH-verkkokaupassa 50 auton akun ylläpitolaturi. Käyttöikää ja toimintavarmuutta voi parantaa hoitamalla akkua. Etusivu Autotarvikkeet Akut ja akkutarvikkeet. Lue lisää. Kiinteästi asennettava akkulaturi lisää akun ikää myös silloin kun ajoneuvo ei OLE käytössä tai seisoo pitkiä aikoja paikoillaan. Kirjaudu sisään.

Auton akun lataus – luonnollinen ja avustettu

Laturin hinta on IKH-verkkokaupassa 50 euroa. Säästä aikaa, rahaa ja ympäristöä varmistamalla, että autosi akku on aina täyteen ladattu. Jos autoilee tyypillisesti vain lyhyitä ajomatkoja, ei auton akku välttämättä ehdi latautua ajon aikana. Normaalitilanteessa auton oma latausjärjestelmä lataa auton akkua ajon aikana eikä auton akun lataus näin ollen pääse tyhjenemään. Puhelin Tämä kenttä on pakollinen. Sähköpostiosoitteesi Send. Moottoritekniikkaan perehtyvä sarja alkaa: Muuttuvat moottorit osa 1 — näin traktorien ja työkoneiden moottorit ovat kehittyneet.