Lego Creator 10225

Valmiiksi kasattuna yli cm pitkä ja painaa huimat 3,5 kiloa. Lps lego creator 10225. Linkki laatikoiden kuvaan Määrä 6 kpl – pinottavia – lujia – kevyitä käsitellä, Pojo 3-kerros aaltopahvia Hinta Löydä pieni auto Kompaktit ensiautot ja perheen kakkosautot. Laatikot, manuaalit erinomaisessa kunnossa.

Please wait while your request is being verified…

Kokonaisuus on aika kookas ettei tätä Object Linking and Embedding mielekästä alkaa postittamaan. Laatikot, ohjekirjat erinomaisessa kunnossa. Ominaisuuksia mm. Peltivene ”Cabin Cruiser” Rosemarie. Ja ei kun ostelemaan, ensimmäinen viesti ketjussa voittaa! Kuljetuslaatikoitakin on selvästi yli oman tarpeen, joten osasta voisin luopua. Mukana hyväkuntoiset ohjeet, joiden kannessa pieni repeämä.

lego creator 10225

You’re Temporarily Blocked

First Page Legot löytyvät Tuusulasta. Sarja on ilmestynyt vuonna Sisältää 7 minifiguuria. Ja ei kun ostelemaan, ensimmäinen viesti ketjussa voittaa! Myyn Legon irralliset manuaalit jotka eivät kuulu mihinkään sarjaan. Suojakuvussa on naarmuja.

galaxy xcover 3 g389f

Lelut ja pelit, Lastentarvikkeet ja lelut, Uusimaa,

Erittäin harvinainen, rajallinen tuotanto vuodelta Ilmoita Hae Viestit Kirjaudu. Viikingit seilaavat Helsingissä. Moro, ohjelmassa pientä nurkien tyhjentämistä taloyhtiön remontin yhteydessä. Lego star wars R2-D2 droid kit.

lego – Haku –

Iso kasa Dubloja! Myös postiennakko mahdollinen. Postittamisen sijaan ostaja voi myös noutaa ostokset Hyvinkäältä. Vaihtareina löytyy myös pari paketeista saatua voimaa. Katso lisää. Lego star wars AT-PT. Lego Harry Potter Tylypahkan linna.