Lego Friends Stephanie

Lue lisää Tuotekuvaus. Setti sisältää selkeät painetut ohjeistot, ja purjevenettä varten on myös lego friends stephanie rakentamisohjeet. Tuote ID. Tämä hauska lelu ei vaadi paristoja. Tämä osainen mininukkelelu sisältää setin rakentamiseen ja pelaamiseen, joka auttaa nuoria ymmärtämään rakennusvaiheiden tarkoituksen ja kehittämään heidän luottamustaan. Söpöt lisävarusteet, kuten minikroissantti, rohkaisevat luovaa leikkiä.

Lego Friends 41411 Stephanie´s Summer Play Cube

Setti sisältää selkeät painetut ohjeistot, ja purjevenettä varten on myös digitaaliset rakentamisohjeet. LEGO® Friends purjevene on mahtava lahja veneilystä, toiminnasta ja erilaisista kulkupeleistä pitäville lapsille Leikkiin ja koristeeksi — Leikkipurjevene on 26 cm korkea, 9 cm pitkä lego friends stephanie 25 cm leveä, joten se mahtuu hyvin koristamaan hyllyä Rakennuselämys, johon voi uppoutua — LEGO® Building Instructions sovellus näyttää lapsille, lego friends stephanie purjevene rakennetaan hauskalla, interaktiivisella tavalla. Close product quick view ×. Anna DJ:lle hienot kuulokkeet ja valitse seuraava soitettava levy. Suosituksemme sinulle. Se tarkoittaa myös sitä, että kaksi ystävää voi jakaa hauskanpidon ja leikkiä kerroksella kukin samaan aikaan! Tavoitteena on alittaa maailmanympäripurjehduksen maailmanennätysaika Tarvikkeita luoviin leikkeihin — Leluveneen tarvikkeet saavat mielikuvituksen heräämään tarinoihin: tabletti, jolla voi soittaa kotiin, radiopuhelin, kiikarit, drone ja ohjain, sekä 3 pelastusliiviä Yli 7-vuotiaille lapsille sopiva lelu — Etsitkö aivan erityistä lelua tai lahjaa?

lego friends stephanie

Tuote-esittelyjärjestelmä

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? He voivat teeskennellä olevansa Stephanie hengaillen kodikkaassa makuuhuoneessaan tai leikkiä äitinä ja isänä huolehtien tyttärestään ja koirast… Lue lisää. Toiminnallisuus Toiminnallisuus Aina aktiivinen Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta. Aidot yksityiskohdat, kuten taipuisa purje ja oikeasti kääntyvä ruori innoittavat mielikuvituksellisiin seikkailuleikkeihin merillä. Viimeaikaiset katsomasi tuotteet.

115 ecotank

Lego Friends Stephanie´s Summer Play Cube | Kidinn

Luoviin leikkeihin sopivan setin avulla imeväisikäiset tutustuvat maailmankuulun purjehtijan seikkailuihin Stephanien lego friends stephanie, jonka aikana hän laittaa kaiken peliin saavuttaakseen urheilumenestystä. Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista. Tämän rakennussarjan mukana tulee Starter Brick -levy ja seinäelementti, mikä tekee rakentamisesta helppoa, jotta perheen roolileikki voi alkaa nopeasti. Hyväksy Jatka hyväksymättä Asetukset Talleta asetukset Lego friends stephanie. Pelaa tennistä ja koripalloa älykkäillä ominaisuuksilla Stephanien urheiluareenalla, jossa on myös lahjatavarakauppa, katsomo, taco-kioski, valonheittimet ja 2 mininukkea. Toimitus Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero.

LEGO Friends Stephanie s House – Lego | ellos

Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua. Setti sisältää selkeät painetut ohjeistot, ja purjevenettä varten on myös digitaaliset rakennusohjeet. Ei sovellu alle 3-vuotiaille, koska sisältää pieniä osia! Haluatko tietää lisää toimituksesta? Muut ostivat lisäksi. Tämän lasten lelun mukana tulee LEGO® Friends Stephanie-, Alicia- ja James-mininuket, kesykoira sekä kaikki tiilet, joita tarvitaan 2-kerroksisen talon rakentamiseen, jossa on makuuhuone, wc, keittiö, ruokasali ja puutarhakeinu.