Lego Star Wars 7868

Lego City Venesatama. Star Wars microfighters lego-setit 3kpl. Lisää ostoskoriin lisätiedot. OPI-kynsilakkaa arvostetaan sen korkeasta peittävyydestä ja koostumuksesta. Play Sound. Lego City Takaa-ajo helikopterilla. Tuotemerkki OPI.

7868 Mace Windu’s Jedi Starfighter

Lisäksi setissä nähdään jo Republic Attack Shuttle -setistä tuttu Mace Windu Clone Wars -ulkomuodossaan sekä kaksi taisteludroidiajoihin ei OLE tehty muutoksia. Tilapäisesti loppunut. Lego Palikoita joka lähtöön N. Setti sisältää lisäksi separatistien maakiiturin sekä kaksi separatistien STAP-kiituria. Jos kuitenkin sattuu niin että joku osa puuttuu, otatko yhteyttä.

lego star wars 7868

Luo ilmainen tilisi

Kuvaus Tuotetiedot OPI-tuotemerkki on tunnettu korkealuokkaisista kynsituotteistaan. Sulkeutuu 6. Universal Conquest Wiki. Osta heti. Osta tai ehdota hintaa. Tuote on lisätty suosikkeihin.

kulta 750 hinta

LEGO Star Wars Mace Windu’s Jedi Starfighter – Käytetty – Lelut24

Sisältää myös kaksi taisteludroidia ja kaksi separatistien STAP-kiituria. WikiPalikka Explore. Register Don’t have an account? Jalosteet myydään käytettyinä, niille ei anneta takuuta eikä palautusoikeutta. Tuote on lisätty suosikkeihin. Sulkeutuu Lego Star Wars.

LEGO – Star Wars – + – Mace Windu’s Jedi – Catawiki

Tilaa nyt, lähetä uudelleen: 0. Sulkeutuu 3. Aivan uutena tulee separatistien taktiikkadroidi sekä astromekaniikkadroidi R8-B7. Aseistuksena on napsautettavia ohjuksia. Tähtihävittäjän ohjaamo avautuu ja laskeutumistuet voi taivuttaa lennon ajaksi ylös. Lego Clone Troopers vs. Hyväksy Jatka hyväksymättä Asetukset Talleta asetukset Asetukset.