Lenovo 7 16

HDMI 2. Lisää kilpailuetuasi ääniseuraimella. Tähtää korkeammalle ja näe enemmän maailman ensimmäisellä 16″ QHD-näytöllä. Kuuloke- ja mikrofoniyhdistelmä 5. All rights reserved. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Arvostelut Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut Palvelut.

Lenovo Legion 7 16″ -pelikannettava, Win 11 64-bit (82N600MYMX)

Ohjeistot ja ennakoivat järjestelmän käyttöä koskevat suositukset. Joustavat maksutavat. Osta tämä tietokone nyt, niin saat veloituksetta kolmen vuoden takuun! HDMI 2. Products ship within the same business day excl. E-Shutter-painike 2.

lenovo 7 16

Parhaat ehdotukset

Sen automaattinen optimointitila tunnistaa älykkäästi pelien käynnistykset ja optimoi järjestelmän suorituskyvyn suorittimen ja näytönohjaimen dynaamisella virranjakelulla. Maailman ensimmäinen tuumainen QHD-pelikannettava. E-Shutter-painike 2. Älykkäämpi jäähdytys Coldfront 3. Keskitetty laitteisto- ja ohjelmistoasiantuntijuuden resurssi. Lisää toivomusluetteloon. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Kritiikit Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut Palvelut.

kalevalakoru naisen ääni

Lenovo Legion 7 16″ 82NVMX | Telia

Pientietokoneet Kannettavat Pelikannettavat Tuote Takaisin sivun alkuun. Sinun ei enää tarvitse tinkiä pelikannettavassasi mistään. Legion TrueStrike -näppäimistö tarjoaa responsiivisen ja tarkan tuntuman, olipa kyse pelaamisesta tai kirjoittelusta. Saat kerralla markkinoiden parasta vääntöä pelaamiseen.

Lenovo Legion 7 (16″ AMD) | Maailman ensimmäinen tuumainen QHD-pelikannettava | Lenovo Suomi

Lisää kilpailuetuasi ääniseuraimella. Jokainen näppäin on yksilöllisesti RGB-taustavalaistu ja tukee 16 miljoonaa väriä. Wrong Input. Kattava ohjelmistotuki yhteistyössä ulkopuolisten valmistajien kanssa. Virran sisääntulo.