Lenovo Ideapad 3 14iil05 14

Kyllä, salasanani on: Unohditko salasanasi? More for less The IdeaPad 3 breaks the mold on what a laptop engineered for everyday users can do. Tilaa uutiskirjeemme alta ja saat sähköpostitse tietoa tarjouksista, poistomyynneistä ja uusista tuotteista. Pakollinen kenttä. Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa.

Lenovo IdeaPad 3-14 81WD0025MX 14″ i5-1035G1 (Gen 10) 8GB RAM 256GB SSD

Kyllä, salasanani on: Unohditko salasanasi? Privacy Policy Ilmaise hyväksyväsi käyttöehdot. Lue lisää. Älykkäät hakuehdotukset Oikea tuote löytyy sivultamme parhaiten: Etsimällä laitteen valmistajaa ja mallia esim. Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Remember your login, general, privacy, cookie and regional preferences for you between visits, without you having to log in. This helps us understand how visitors reach and use our site, manage traffic, offer certain features like live chat, and tailor content within our sites to you.

lenovo ideapad 3 14iil05 14

PYSY AJAN TASALLA

Kiinnitin itsekin huomiota hintaan vs koneen spekseihin, ja mukava kuulla että yleensä Lenovot eivät kummemmin kuumene. Accept selected Accept all. Sähköpostiosoitteesi on turvattu. Uskallan kuitenkin veikata, että tehokkaammasta suorittimesta huolimatta se ei käytössä huomiota herättävästi kuumene. Hakutulokset Lisää tuloksia 0.

hopean rodinointi

Lenovo Ideapad IIL05 81WD Virtalähde

Jos tarvitset apua korvaavan tuotteen löytämiseen, ota meihin yhteyttä. Hakutulokset Lisää tuloksia 0. Tietokoneet Kannettavat. Jaa tämä sivu Twiittaa. AfterDawnin keskustelualueet. Uskallan kuitenkin veikata, että tehokkaammasta suorittimesta huolimatta se ei käytössä huomiota herättävästi kuumene. Huomioi, että kuva on suuntaa-antava ja varsinainen tuote saattaa ulkoasultaan poiketa tuotekuvasta esim.

Lenovo IdeaPad 3, kuumeneeko? | AfterDawnin keskustelualueet

Tämä on Alkuperäinen Lenovo tuote. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Valitettavasti haku ei tuottanut tuloksia ” ”. Kirjaudu tai liity jäseneksi vastataksesi. Valitettavasti sivulla on tapahtunut virhe. Näytä piilotettu sisältö. Jos tarvitset apua korvaavan tuotteen löytämiseen, ota meihin yhteyttä.