Lenovo Kannettavat

Lenovo G Tietokonelaukku suojaa kannettavan tietokoneesi, kun olet liikkeellä. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Selaa osastoja. Kannettava tietokone mahdollistaa mm. Näitä ostetaan nyt:.

kannettava tietokone | osta kannettava tietokone & Ultrabooks

Vertaile Vertaile Vertaile. Lue lisää Hinta Hinta. Astetta tyylikkäämpään menoon sopii ajattoman tyylikäs nahkainen lenovo kannettavat, joka kestää paitsi käytön mutta myös katseet. Löydä budjettiisi sopiva läppärilaukku, joka kulkee näppärästi menossa mukana niin kädessä, olalla, selässä tai jopa perässäsi rullaten.

lenovo kannettavat

Esittelyssä olevat kannettavat

Kannettavien tietokoneiden valikoima on nykyään todella laaja. Kannettava tietokone kannattaa valita aina omien käyttötarpeiden mukaan. Haaveissa hyvä läppäri? Your session is about to timeout due to inactivity. Näytön koko, tuumaa.

ax200ngw intel

Lenovo-kannettavat –

Kuinka valita kannettava tietokone? Sulje Siirry kassalle. Katso kaikki tietokonelaukut. Kategoriat ja tuotemerkit. Kannettava tietokone toimii myös opiskelijan oivallisena apurina koulupäivien aikana.

kannettava tietokone | osta kannettava tietokone & Ultrabooks | Lenovo Suomi

Kannettava tietokone eli läppäri on suunniteltu liikkuvaan käyttöön. Yhdessä IBM ja Lenovo muodostavat voimavaran, joka ollaan valmiita valjastamaan sinun ja sinun yrityksesi käyttöön — tavoitteena yhteinen menestys. Lenovon tuotteisiin kuuluvat läppärit, tabletit, pöytäkoneet ja all-in-one -koneet sekä puhelimet, keinotodellisuus, työasemat, serverit, tarvikkeet ja ohjelmistot. Takaisin sivun alkuun. Missä ikinä oletkin, kannettava tietokone kulkee aina mukanasi ja on heti valmiina käyttöön.