Lenovo S145 Core I7

Keskitetty laitteisto- ja ohjelmistoasiantuntijuuden resurssi. Kattava vuosittainen tietokoneen kuntotarkistus. Universal Serial Bus-A 3. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Laitteiston korjauspalvelu paikan päällä. Valmis lähetettäväksi 0. Ominaisuudet Ominaisuudet Täyttä tehoa Jopa 8.

IdeaPad S145 (14″ Intel)

Näytä vastaavia tuotteita. IdeaPad S 15″ Intel Rakennettu kestämään Tyylikäs ja kevyt IdeaPad S tarjoaa tehokkaan ja saumattoman suorituskyvyn, joka riittää myös tulevaisuudessa. Limited quantities are available. Rakennettu kestämään. Siinä on myös valikoima turvallisia tallennustilavaihtoehtoja, kuten SSD:n ja kiintolevyn sisältävä hybridiasema, joka tarjoaa entistä nopeammat vasteajat.

lenovo s145 core i7

Tervetuloa Back Marketiin

Products ship within the same business day excl. Wrong Input. Laitteiston korjauspalvelu paikan päällä. Sähkövirran sisääntulo 2. Keskitetty laitteisto- ja ohjelmistoasiantuntijuuden resurssi. Palvelut Palvelut Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta Palvelun ominaisuudet ja edut: Tekninen tuki puhelimen, verkkokeskustelun tai sähköpostin välityksellä.

acazia vaatekaappi

Lenovo IdeaPad SIWL ´´ iU/8GB/GB SSD Laptop Musta| Techinn

Nauti edistyneestä tuesta oikeilta ihmisiltä Lenovo Premium Care -palvelun ansiosta. Näytä vastaavia tuotteita. Ominaisuudet Ominaisuudet Täyttä tehoa Jopa 8. Mallit Mallit. Siinä on myös valikoima turvallisia tallennustilavaihtoehtoja, kuten SSD:n ja kiintolevyn sisältävä hybridiasema, joka tarjoaa entistä nopeammat vasteajat. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Sähkövirran sisääntulo 2.

Lenovo IdeaPad SIIL 15″ Core i7 1,3 GHz – SSD GB – 8GB QWERTY – Espanja | Back Market

Laitteiston korjauspalvelu paikan päällä. Edellinen Seuraava. USB-A 3. The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Ominaisuudet Ominaisuudet Täyttä tehoa Jopa 8. Tämä hyvin edullinen kannettava tekee myös lähtemättömän vaikutuksen kuvioitujen tai kiiltävien värivaihtoehtojensa ansiosta.