Lenovo Smart Tab Yoga

Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Pillerit ja tarvikkeet -osaston suosituimmat tuotteet alk. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lenovo smart tab yoga ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Sisustus Aravalainat. Elokuvateatterimainen, soljuva ääni Yoga Smart Tab on rakennettu sekä päräyttäville biiseille että elokuvien laajamittaisille äänimaailmoille. FAQ Usein kysyttyä. Google julkaisee ajan myötä lisää Ambient Mode -ominaisuuksia. Yksi hienoimmin muotoilluista laitteistamme, Yoga Smart Tab, on koottu huolellisesti tummanharmaasta alumiinista, ja se on viimeistelty tyylikkäällä ja pehmeällä pintavärillä.

Lenovo Yoga Smart Tab 10.1″ WiFi + 4G 64 GB, tabletti

Pillerit ja tarvikkeet -osaston suosituimmat tuotteet alk. Kerro, niin korjaamme asian. Elokuvateatterimainen, soljuva ääni Yoga Smart Tab on rakennettu sekä päräyttäville biiseille että elokuvien laajamittaisille äänimaailmoille. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Vihdoinkin tabletti, joka on samalla myös älykodin virtuaaliavustaja Google Assistantin Ambient Mode -tilan ansiosta tablettisi on nyt myös näytöllä varustettu älykodin virtuaaliavustaja, jonka voit ottaa mukaasi minne vain. Yoga Smart Tab kestää jopa 11 tuntia verkkoselailua ja jopa 10 tuntia videotoistoa p. Software and accessories will be shipped separately lenovo smart tab yoga may have a different estimated ship date.

lenovo smart tab yoga

Tuotetiedot

Google julkaisee ajan myötä lisää Ambient Mode -ominaisuuksia. Sony PlayStation 5 PS5 , pelikonsoli. Saat nauttia mahtavasta kokemuksesta sen ansiosta, että Yoga Smart Tabissa on innovatiivisia ominaisuuksia, kuten immersiota ja kosketusvuorovaikutusta lisääviä TDDI-teknologioita. Miten Google Assistantin Ambient Mode -tila otetaan käyttöön? Se toimii minkä tahansa tuotteen kanssa, jossa on ”Works with Google Assistant”-merkki.

intel 12700

Lenovo Yoga Smart Tab ” WiFi + 4G 64 GB tabletti, hinta €

Koti ja perhe. Äänenvoimakkuuden säätö. Google Assistant ei OLE saatavilla tietyillä kielillä ja tietyissä maissa. Lenovo Smart Tab tuodaan markkinoille Android Pie -käyttöliittymän kanssa. Yoga Smart Tabin ja Google Assistantin avulla saat yhdistetyn älykotisi hallintaasi. Ohjaa ympäristöäsi pelkän äänesi avulla.

Lenovo Smart Tab Yoga 64 GB 25,6 cm (”) Qualcomm Snapdragon 4 GB Wi-Fi 5 (ac) Harmaa

Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Kritiikit Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut. Verkon selaaminen: jopa 11 tuntia Videotoisto 1 p : jopa 10 tuntia. Rakenna omasi 0. Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Yoga Smart Tab on suunniteltu niin, että se kuulee sinut suuren olohuoneen toiselta puolelta.