Lenovo Yoga Slim 7 Notebookcheck

Pelaamista en Object Linking and Embedding vielä kokeillut, sillä näytönohjain ei laitteessa OLE kovinkaan häävi, ja muutenkin suosin pöytäkoneita pelikäyttöön. Riittääkö kirkkaus, entä haittaako kiiltäväpintaisuus? Laite on uskomattoman tehokas. Extrana laitteessa on infrapunakamera, joka nähtävästi skannailee käyttäjän kasvoja Windowsin kasvojentunnistusta varten jolla voisi vaikka kirjautua sisään Windowsiin. Etsi Tarkennettu hakumenettely…. Ehkä tuon sitten saa jos tilaa custom version Lenovolta.

Lenovo Yoga Slim 7 arvostelu

Liittynyt Noniin, nyt eilen illasta tähän hetkeen testailtu konetta. Touchpad toimii hyvin, ja tukee usean sormen eleitä esim. Pitäisi olla virtanapissa, mutta en kyllä tuota itse kokeillut. Yhteensä: 4 Jäsentä: 2Vierasta: 2 Toisaalta ei se nyt niin huono OLE mutta rima oli aika korkealla kun edellinen läppäri oli Dellin xps 13 4k touch. Toinen kone jo tulossa itselle.

lenovo yoga slim 7 notebookcheck

Tuotteen tiedot

Edellinen 1 2 3 4 … Siirry sivulle. Elisalta tilattu. Muutama viikko jo takana slim 7, on kyllä kova peli. Painallustuntuma on ehkä hieman heikko, mutta toiminta ja asettelu on looginen. Tosin tässä tuo kiiltoaste on aika matala.

berliini keskusta

Lenovo Yoga Slim 7 arvostelu – Jarkon oma blogi

Muokkaus Ei täällä ainakaan OLE mitään ongelmaa ollut Kyllä tuo matta on reilusti parempi. Jos pyörii, kuuleeko sitä? AMD rakentaa uuden tuotantolaitoksen Malesiaan tiistaina klo Vastauksia: 4.

Lenovo Yoga Slim 7 14″ käyttökokemuksia yms. | Page 2 | TechBBS

Olisi ylimääräisenä avaamaton u malli, jos jotakuta kiinnostaa. Lenovo Yoga Slim 7 14″ -kannettava, Win 10 Home, harmaa Näyttävä ja tehokas kannettava täysin alumiinisella rungolla, joka on kevyt ja kompakti. Teho Laite on uskomattoman tehokas. Pelikäyttöön näyttö ei kuitenkaan Object Linking and Embedding hyvä, sillä sen virkistystaajuus on vain 60hz, ja lisäksi näytön päivitysnopeus ei muutenkaan Object Linking and Embedding hyvä. Dellin läppäreiden tuntuvat pysyvät paljon pidempään paremmassa kunnossa. Kyllä tämän kanssa toimeen tulee kuitenkin.