Lg 32lk6200 32

Pakkaustyyppi Laatikko. Käyttöopas Kyllä. Ladataan hintagraafia. Ethernet LAN Kyllä. Mitä mieltä ihmiset ovat. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin.

LG 32LK6200 32″ Full HD (1920×1080) LCD Smart TV

Smart-TV Älytelevisio Kyllä. Sertifikaatit Sertifiointi CE. Tuetut videomoodit p. Pakkauksen syvyys mm. Palautetta sivustosta. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta.

lg 32lk6200 32

Hinta- ja tuotetiedot

Paino ilman jalustaa g. LG:n televisiovastaanottimet sopivat myös kaikkiin huoneisiin. Lisää vertailuun Lisää vertailuun Poista vertailu. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten vaatteet ja asusteet Naisten puvut ja asusteet. Energiansäästötila Kyllä. Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita.

lempilounas turku lounaslista

LG 32LKPLA | LG Suomi

Bluetooth-versio 4. Hienostunut sekä sisältä että ulkoa. Se näyttää pienetkin yksityiskohdat ja värit todentuntuisina laajemmalla kontrastilla. Äärimmäisen ohuet valetut alumiinikehykset varmistavat, että televisiotoiminta sopii täydellisesti joka ympäristöön. Arvostelu AC-syöttöjännite – V.

LG 32LKPLA – Tuotetiedot |

Rekisteröi tuote Saat uusimmat tuotetiedot ja hyödyllisiä vinkkejä rekisteröimällä tuotteesi. Ohjelma-aika 8 päivää. Viimeksi katsomasi tuotteet. Tarkista hinta, toimituskulut ja toimitusaika kaupan tuotesivulta. Näiden evästeiden avulla voimme parantaa sivustomme toimintoja sivuston liikenneanalyysin kautta ja ehdottaa sinulle yksilöityä sisältöä. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Musiikkisovellukset Spotify.