Lg Gallery Design 55

Lisää ostoskoriin. LG:n televisioiden lukemattomat viihdeominaisuudet viihdyttävät sekä perhettäsi että vieraitasi. LG:n televisiovastaanottimet sopivat myös kaikkiin huoneisiin. Yhteensopiva muiden valmistajien kaiuttimien kanssa vuoden alusta ohjelmistopäivityksen jälkeen. Käyttöohjeet Löydä ja lataa tiedot LG laitteestasi Lisätietoa.

55” Gallery OLED GX 4K TV sisäänrakennetulla seinäkiinnikkeellä

OLED-television kehuttu kuvanlaatu vastaa pelitehoa. Kaikki oikeudet pidätetään. LG:n uuden sukupolven televisiovastaanottimet sekä audio- ja videolaitteet tarjoavat todellista viihdettä kaikenlaisiin televisioelämyksiin. Tällä yhdistelmällä kuvaan tuli luonnolliset värit ja pehmeät liikkeet — hyvä yleisasetus, joka mielestämme sopii useimpien sisältöjen katseluun. Televisio ei Object Linking and Embedding koskaan ollut näin tyylikäs.

lg gallery design 55

Televisiotoiminta kuin gallerian kaunein teos

Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Nämä optimoivat paneelin rakenteen hienosäätäen valon aallonpituudet ja parantaen tehokkuutta. Näiden evästeiden avulla voimme näyttää sinulle mainoksia ja muuta sisältöä, jonka uskomme olevan parhaiten kiinnostuksenkohteitasi ja digitaalista käyttäytymistäsi vastaavaa. LG:n televisioita on kiitelty ja ne ovat saaneet ylistäviä arvioita toiminnallisuudestaan, tehostaan sekä tyylistään. Samalla alan uusimmat tekniikat mahdollistavat henkeäsalpaavia kokemuksia. AI Sound Pro Nyt ääni kytkeytyi ammattilaistasolle.

ikea kallax 21976

LG 55″ 4K OLED OLED55G26LA Black | Telia

Eläydy pelaamiseen selkeän kuvan ansiosta jopa suurissa nopeuksissa ja nopeissa liikkeissä. OLED on herkkä kuvan kiinnipalamiselle, mikäli kuvan jättää pitkäksi aikaa pysäytykseen. SNS-jako Jaa tämä sisältö. OLED-näytössä jokainen pikseli on oma värin- ja valonlähteensä, joten kuva on tiivis ja saumaton. Lg gallery design 55 Vision IQ säätää kuva-asetuksia älykkäästi sisältölajin ja ympäröivien olosuhteiden mukaisesti, kun taas Dolby Atmos tarjoaa moniulotteisen tilaäänen — tehokas yhdistelmä, joka tuottaa henkeäsalpaavan elokuvateatterimaisen kokemuksen. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. AI ThinQ.

LG 55” Gallery OLED GX 4K TV sisäänrakennetulla seinäkiinnikkeellä | LG Suomi

Ikävä kyllä näiden designmallien hintalaput ovat vähän liian jännittäviä peruskuluttajalle, ja käytännöllisyyskin on tavalliseen televisionkatseluun vähän niin ja näin. Voit jakaa ystävillesi listan tuotteista, joista pidät. Klikkaa linkkiä aktivoidaksesi ”Muokkaa evästeiden asetuksia” yläosassa tämän sivun oikeassa nurkassa. Samsungin LCD-mallissa tätä ongelmaa ei Object Linking and Embedding. Kaiutin toistaa virtuaalista Atmos-ääntä 3.