Light Di Gioia Fragrantica

En OLE enää ostanut kun en löydä sitä alkuperäistä tuoksua monien joukosta. Erota vai ei? Show notifications 0. Kysy terveydenhoitajalta. Kiva kuulla. Matsmart alennuskoodi – Torju ruokahävikkiä ja säästä rahaa hyödyntämällä parhaat tarjoukset.

Mitä hajuvesiä laadukkailta ja hyviltä tuoksuvat naiset käyttävät? Mitä itse käytät?

Vierailija kirjoitti: Itse tykkään sitrusmaisista tuoksuista jotka ovat raikkaita, olisiko suosituksia? Järjestetyt tapahtumat Ladataan No, en viitsinyt alkaa hakea Jadoren kirjoitusmuotoa. Nyt tekisi mieli tilata vielä Simply Poudre Intense, jossa myös kaakaota mukana. Voisitko kertoa vähän kokemuksia tuosta tuoksusta?

light di gioia fragrantica

Tilanneviesti

Naisellinen, voimakas, lämmin, kuitenkin hienostunut aikuisen naisen tuoksu, ei teinien hurmauspommi. Go to the top. Uutusversiota saa ml pullon kahdella kympillä. Lapsettomuus ja lapseksiottaminen. Ei se avaamaton tuoksu pakkauksessaan pilaannu, jos varastoidaan suht’ asianmukaisesti, vaikka olisi valmistettu muutama vuosi sitten.

avarda oy hobby hall

Giorgio Armani Light Di Gioia EdP 50 ml

Perhe ja arki. Sunnuntaiaamun kunniaksi ranteessa Guerlainin Mitsouko. Ehkä tohtisin ostaa sen näiden kommenttien suosituksesta minäkin. No Cabotine alkaa tuoksumaan ihollani hetken päästä fairylta, joten ei OLE sama asia. Aihe vapaa. Muovinen sivuhaju ja haisee raaoille kaatopaikkakukille ja heinille.

En OLE enää ostanut kun en löydä sitä alkuperäistä tuoksua monien joukosta. Sama juttu monissa, muistaakseni Chloessakin esimerkiksi. Kiitos vastauksesta, No 4 kuulostaa juuri siltä mitä odotankin, luonteikas, vähän vintage, moniuloitteinen tuoksu. Muitakin nuotteja on, mutta nuo muistan. Lue keskustelun säännöt. Fragrantican arvostelujen mukaan uusi versio on varjo entisestään eikä yhtään niin voimakas ja pitkäkestoinen iholla.