Lightroom Macbook Air M1

Topazin Gigapixel AI oli aluksi lähes käyttökelvoton, mutta tällä hetkellä sekin toimii hyvin. Uuden Mac M1 -piiriarkkitehtuurin ympärillä esiintyneiden pelottavien tarinoiden jälkeen ja siitä, toimiiko meidän suosikki kuvankäsittelyohjelmamme edelleen, ei tarvitse olla huolissamme. Uutiskatsaukset Sigma fp on niin pieni, että se kirjaimellisesti mahtuu housujen taskuun! Toimiiko Lightroom tässä koneessa eli riittääkö keskusmuistin tila. M2-sirusta alkaa Applen sirujen uusi sukupolvi, joka on vieläkin lightroom macbook air m1 ja energiatehokkaampi kuin M1. MacBook Air M2-malli tähtivalkeana.

Adobe ja DxO tuovat ohjelmistopäivityksiä M1 Mac -yhteensopivuuteen

En lataa konetta joka päivä, intensiivisempiä työpäiviä varten laitan kyllä sen yöksi lataukseen. Se on jopa 35 prosenttia nopeampi kuin M1. M1 MacBook Air — pari kuukautta myöhemmin MacBook Air suunniteltiin puhuttelemaan aisteja. Ja Lightroom macbook air m1 on suunniteltu niin, että voit itse valita mitä jaat ja miten. Yhdessäkään koneessa on OLE tuollaista ongelmaa Object Linking and Embedding huomannut, vaikka muutamiin koneisiin on joutunut uudet tahnat asentamaan, koska valmistaja on itse ne ryssinyt mm. Se voi olla ongelma vain nit-poimijoille, mutta ohuita kannettavia tietokoneita voi olla vaikea avata.

lightroom macbook air m1

M1-yhteensopivat päivitykset

Natiiveja sovelluksia tulee jatkuvasti lisää ja työkaluistani sekä Photoshop, Lightroom CC, että Premiere Rush toimivat jo natiivisti. Daniel Craigin silmät olivat loistavaa akvamariinia koko trailerin ajan, ja keltainen räjähdys yönäkymässä nousi mustia mustia sävyjä vastaan. Ota käyttöavaimesi mukaan, koska uudessa MacBook Airissa on samat portit kuin edellisessä mallissa. Pari kertaa kone on päättänyt nukkuessaan käynnistää itsensä uudelleen, mutta sitä on tapahtunut joskus aikaisemmilla koneillanikin, joten en laita sitä ainakaan kokonaan M1:n piikkiin. Joten mistä se jättää Lightroom Classicin ja Photoshopin?

lego star wars at-at ucs

MacBook Air M2-sirulla – Apple (FI)

Suorituskyky­testit tehdään käyttäen tarkoin määritettyjä tietokone­järjestelmiä, ja ne kertovat MacBook Pron likimääräisen suoritus­kyvyn. Yleensä kannettavat sirut toimivat kuin teeter-totterit. Vähemmän kannettavaa. Tämä prosessi on automaattinen, mikä tarkoittaa, että kaikki käyttämäsi appsit toimivat edelleen uudessa MacBook Airissa. Air varmasti throttlaa nopeammin jossain todella raskaassa käytössä renderöinti jne mutta tuskin lämpöenergia tulee olemaan ongelma ulkopuolelle.

M1 MacBook Air – pari kuukautta myöhemmin • Apple-käyttäjät ry

Apple ei vitsaillut, kun se sanoi, että SSD on kaksi kertaa nopeampi kuin ennen, mutta haluan muistuttaa sinua, se oli jo nopeammin kuin mikään luokkansa tallennusasema. Applen verkkoselain on sekä nopeampi että tehokkaampi, joten se on houkuttelevampi vaihtoehto Chromelle. Eikös ne alkaneet i5:ta? M1 -sirulla on oma kuvasignaaliprosessori, joka parantaa kohinanvaimennusta, dynaamista aluetta ja kohokohtia. Itselläni on 3. Ja vain kaksi Thunderbolt 3 -porttia – molemmat samalla puolella – on ärsyttävä rajoitus, jota kannattaa harkita, jos vihasi dongleja kohtaan on yhtä syvä kuin minun. En näe sitä epäonnistuneena koneena jos ei butterfly-näppistä lasketa.