Logitech Anywhere 2 Driver

Bluetooth : Kyllä. Tuote saattaa poiketa kuvasta ja kuvan tuote voi sisältää osia jotka eivät kuulu varsinaiseen tuotteeseen. Mon Mar 14 CET Linkki eri versioon. Kun yhdistät MX Anywhere 3 -hiiren MX Keys -näppäimistöön, saat työpöydällesi tyylikkään kokonaisuuden ja käyttöösi saumattoman työnkulun ja laajat lisätoiminnot.

Kysymykset ja vastaukset

Pyydä tukea. Lataukset Etsi saatavilla olevia latauksia, jotka auttavat tehostamaan tuotteen ominaisuuksia. Mon Mar 21 CET Leveys cm : 8. Laitteesi näkyvät näytöllä kuvina, joten niiden löytäminen, vaihtaminen ja asetusten muokkaaminen sujuvat hetkessä. Multitronic Multitronic 6.

logitech anywhere 2 driver

Kuulokkeet ja kovaääniset

Luo tili Options-ohjelmistossa ja varmuuskopioi laitteesi asetukset pilvipalveluun automaattisesti. Käytön aloittaminen. Tarkoitus : Office. Se on helppo heittää laukkuun, ottaa mukaan ja puhdistaa, kun olet käyttänyt sitä kuukausien ajan matkoillasi. Juhlat ja sesonki.

aurinkosähkö auton lataus

Logitech MX Anywhere 3 for Mac – langaton Bluetooth-hiiri

Lisää dokumenttiin:. Näytä kaikki tekniset tiedot Näytä vähemmän tietoja. Korkeus : 4. Siirrä vaivatta tekstiä, kuvia ja tiedostoja tietokoneiden välillä. Kuva ja ääni.

Lataa Logitech Options -mukautusohjelmisto

Luo tili Options-ohjelmistossa ja varmuuskopioi laitteesi asetukset pilvipalveluun automaattisesti. Ergonominen muotoilu : Kyllä. Jätä takuuvaatimus. Multitronic Multitronic 6. Tuetut hiiret. Pale Grey.