Logitech Brio 4k Ultra Hd

Lävistäjältään 90 asteen laajakulmaesiasetus näyttää kuvassa vieläkin enemmän ympäröivää tilaa ja soveltuu erinomaisesti fyysisten esineiden ja valkotaulujen esittelemiseen kamerassa. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Brio tuottaa 4K-ultrateräväpiirtokuvaa 30 kuvan sekuntinopeudella, p-teräväpiirtokuvaa n tai 60 kuvan sekuntinopeudella tai p-teräväpiirtokuvaa n, n tai huipputasaisella 90 kuvan sekuntinopeudella, joka takaa ällistyttävän tarkkuuden, sujuvuuden ja yksityiskohtaisuuden. Kirjaudu tietokoneellesi helposti ja turvallisesti Windows Hellon logitech brio 4k ultra hd — yksi salasana vähemmän muistettavana. Mikrofonit sieppaavat äänen selkeästi jopa metrin etäisyydeltä taustahälyä vahvistamatta, joten keskustelut kuulostavat aina luonnollisilta ja selkeiltä.

Logitech BRIO 4K Stream Edition -Web-kamera

Koneoppivaohjelmisto siistii sekavan taustan. Toimitusaika 2 päivää. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta. Xbox Series X, pelikonsoli. Pangea temporary hotfixes here.

logitech brio 4k ultra hd

ULTRATERÄVÄPIIRTOINEN BRIO PRO -YRITYSVERKKOKAMERA

Näin keräämme tuotearvosteluja. Webbi- ja Verkkokamerat. Avustustoiminta keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Kodinsisustus Aravalainat. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Product Documents Quick Start Guide. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta.

apple watch iphone 11 pro

Logitech 4K Pro -verkkokamera, mukana HDR ja RightLight 3

Jos haluat täydellisen rintakuvarajauksen, valitse lävistäjältään 65 asteen kuva-ala. Lävistäjältään 65 asteen kuva-alalla rajaat pään ja hartiat juuret sopivasti. Logi Tunen muokattavien suodattimien, lävistäjän suuntaisen kuva-alan ja muiden toimintojen avulla, voit päättää itse miltä näytät. Yhteensopivuus: Windows 8 tai uudempi Windows 8. Voit myös poistaa pidikkeen ja kiinnittää kameran kolmijalkaan oman kolmijalkaliitännän avulla. Tyyli ja hyvinvointi. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan.

Logitech BRIO 4K Ultra HD webcam (4Z60Q) yrityksille | Atea eShop

RightLight 3- ja HDR -tekniikkojen avulla näytät edustavalta joka valaistuksessa. Halvin: Proshop. Valitettavasti tämä sivu ei Object Linking and Embedding luettavissa mobiililaitteilla. Kerro, niin korjaamme asian. Automaattinen valaistuksen korjaus. Lävistäjältään 90 asteen laajakulmaesiasetus näyttää kuvassa vieläkin enemmän ympäröivää tilaa ja soveltuu erinomaisesti fyysisten esineiden ja valkotaulujen esittelemiseen kamerassa. Tarkennustyyppi: automaattinen tarkennus.