Logitech Capture Webcam

Painomitat Kiinteä pidike mukaan luettuna Korkeus : 44 mm Leveys : 95 mm Syvyys : 71 mm Kaapelin pituus : 1,5 m Paino (fysiikka) : g. C Pro -verkkokamerassa on kaksi pallokuvioista mikrofonia, joten sillä tallentaa realistista ääntä joka suunnasta ja äänesi kuulostaa suoratoistolähetyksessä luonnolliselta ja selkeältä. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Voit työskennellä vaaleassa tai tummassa tilassa työtilasi valaistuksen mukaan. Mac yhteensopivuus logitech capture webcam Mac OS X

Logitech C922 Pro Stream

Harrastus ja vapaa-aika. Suora verkkolähetys Broadcasterin kautta Katso, miten voit luoda käteviä yhden napsautuksen suoratoistolähetyksiä useaan ympäristöön Logitech Capturella ja XSplit Broadcasterilla. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Sillä voi lähettää suoraa videokuvaa ilman viiveitä tai häiriöitä. Voit tallentaa laadukasta videosisältöä heti, kun olet yhdistänyt uuden videokamerasi. Multitronic Logitech capture webcam 6.

logitech capture webcam

Kuulokkeet ja kaiuttimet

Voit zoomata, panoroida ja editoida Capturella. Lähetyksesi ovat taiturimaisia luotettavan, pätkimättömän äänen, automaattitarkennuksen ja lävistäjältään 78 asteen kuva-alan ansiosta. Haluatko kokeilla suoratoistoa uudella tasolla? Pidä verkkokamerasi ajan tasalla ja liity kokouksiin yhdellä napsautuksella. Sat Mar 12 CET

decor retro

Logitech HD Pro Webam C WER | Telia

Suoritin : 1GHz. Sat Mar 05 CET Logitech Capture mahdollistaa yksinkertaisen ja vaivattoman videotaltioinnin. Täysteräväpiirtoinen kamera Universal Serial Bus-C-liitännällä suoratoistoon ja sisällön luontiin. Sat Mar 19 CET Kuva ja ääni.

Logitech HD Pro Webcam C

Sun Mar 20 CET Cssa on lasiobjektiivi, automaattitarkennus ja lävistäjältään 78 asteen kuva-ala. Laitteistoalan asiantuntemuksemme ja XSplitin johtavien lähetysohjelmistojen yhdistämisen tuloksena on monipuolinen verkkokamera, joka on ihanteellinen kaikenlaisen sisällön suoratoistoon. Pakkauksen sisältö. Olemme laatineet luettelon suositelluista kumppaneista, jotka tarjoavat pitemmälle kehittyneitä ratkaisuja. Pangea temporary hotfixes here.