Logitech G Pro Gaming Mouse

HERO 25K kuluttaa myös 10 kertaa vähemmän virtaa verrattuna edeltäjiinsä, kuten PMWtunnistimeen, mikä mahdollistaa kevyemmän akun ja pidemmän akun keston. Xbox Series X, pelikonsoli. Syvyys : 38,2 mm. Toimitusaika tarkista saatavuus. Tämä mahdollistaa napakan luotettavat klikkaukset, joihin voi luottaa korkeimman tason kilpailuissa. Se on suunniteltu kestämään e-urheilun ammattilaisten harjoittelua ja turnauskäyttöä.

Logitech G Pro Wireless, langaton pelihiiri

Yksi tarkoitus. Logitech G Pro Wireless, langaton pelihiiri Jätä arvostelu ensimmäisenä ja osallistut arvontaan. Viimeksi katsomasi tuotteet. Halvin hinta ilman toimituskuluja. Tämä mahdollistaa napakan luotettavat klikkaukset, joihin voi luottaa korkeimman tason kilpailuissa. Viisi sisäistä muistiprofiilia.

logitech g pro gaming mouse

Halvin hinta:

Lisätietoja G HUB -peliohjelmistosta. Logitech G Pro Wireless -langaton pelihiiri, Musta. Langaton PRO perustuu Logitechin yli 35 vuoden kokemukseen hiirten suunnittelussa, valmistamisessa ja testaamisessa. Hiiren johto saa aikaan kitkaa ja häiriöitä, joille ei OLE sijaa ammattimaisessa e-urheilussa. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet.

kynttilälamppu e14 prisma

Langaton Logitech G PRO -pelihiiri e-urheilun ammattilaisille

HERO 25K on tarkin koskaan valmistamamme pelitunnistin. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Kaikkiin kuuteen painikkeeseen voidaan myös määrittää muun muassa pelin sisäisiä komentoja.

Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse | Telia

Kaapelin pituus : 2,10 m. Ei mitään tarpeetonta. Ominaisuus on täydellinen tiimisi värin esittelemiseen, kokoonpanosi yksilöimiseen tai synkronoimiseen muiden G-tuotteiden kanssa. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Toimitusaika päivää.