Logitech G Pro Wireless Driver

Gaming headsetit. PS5 Tarvikkeet 8. Voit vaihtaa tietokoneesta toiseen yksinkertaisesti viemällä osoittimen näytön reunaan. Lataa muiden pelaajien, peliammattilaisten ja suosittujen striimaajien profiileja. Pidä sitä painettuna ja liikuta hiirtä ylös, alas, vasemmalle tai oikealle, niin voit aktivoida eri toimintoja, kuten Windowsin tehtävänäkymän tai Macin Mission Controlin.

Lataa Logitech Options -mukautusohjelmisto

Koti Logitech. Yritys on laajentanut kaiken tyyppisiin tuotteisiin, jotka toimivat linkkinä sinun ja pelikonsolin tai tietokoneen välillä. Suositut kategoriat Kaikki tuotteet. Langatonta PRO-hiirtä voi mukauttaa noin 16,8 miljoonalla värillä. Väärä käyttäjätunnus tai salasana.

logitech g pro wireless driver

You’re Temporarily Blocked

Nintendo 0. K Multi-Device Bluetooth Keyboard Pelkistetty näppäimistö tietokoneille, tableteille ja puhelimille. Näytä hakuehdot Piilota hakuehdot. Hallitse mediatoimintoja, panorointia, zoomaamista ja kiertoa. Lataa muiden pelaajien, peliammattilaisten ja suosittujen striimaajien profiileja. Yrityksen tuotevalikoima kattaa useita tuotemerkkejä ja sen tuotteita myydään lähes jokaisessa maassa.

dock tb3

Edistyksellinen Logitech G HUB -peliohjelmisto, RGB- ja peliprofiilit

Pelaa voittaaksesi PRO-sarja. Mikä tahansa hiiren painike voidaan määrittää suorittamaan miltei mikä tahansa toiminto. Pyydä tukea. Tuloksena jokainen napsautus on uskomattoman tarkka, Tiukka ja tasainen. Leveys : 63,5 mm. Käytön aloittaminen.

Logitech G – Logitech Gaming –

Lahjoita GlobalGivingille. Tietokonetarvikkeet Langaton PRO-hiiri on varustettu uusimmalla ykköspainiketekniikalla. Avustustoiminta keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Suunnittelu on kaiken toiminnan keskiössä tiimistä ja toimenkuvasta riippumatta. Yhtiö sijoittaa suuria resursseja myös tutkimustyöhön ja kehitykseen voidakseen tarjota tekniikan, joka antaa parhaan suorituskyvyn. Suositut kategoriat Kaikki jalosteet.