Logitech G Pro Wireless Software

Tietokoneisiin, puhelimiin ja tabletteihin. Langattomuus tuo vapautta hiiren käsittelyyn ja johto ei Object Linking and Embedding tiellä. Aiempi hiireni oli deathadder v2, joka mielestäni tuntui kädessä paremmalta. Windows ja MacOS. Markkinoiden paras. Langatonta PRO-pelihiirtä suunniteltiin yli kaksi vuotta ja apuna käytettiin useiden eSports-ammattilaisten suoraa palautetta. Eipä siitä enempää voi vaatia et toimii ja sopii käteen :.

Edistyksellinen Logitech G HUB -peliohjelmisto, RGB- ja peliprofiilit

Takaisin sivun alkuun. Opiskelija M mies18—24v 8. Sopii omaan käteen hyvin. Kaapelin pituus : 1,80 m. Langatonta PRO-hiirtä voi mukauttaa noin 16,8 miljoonalla värillä.

logitech g pro wireless software

32 tuotearvostelua, sivu 1 / 2

Daniel 18—24v 1. Lähetettävissä: Heti yli 25 kpl. Tuloksena on yksi suosituimmista e-urheiluhiiristä. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Design on vaatimaton ja neutraali. Muut repertoaarit.

kuvio leggingsit

Logitech PRO WIRELESS Setup Manual (Page of ) | ManualsLib

Voit palauttaa jostain tallentamastasi varmuuskopiosta haluamasi asetukset, jotta laitteen käyttöönotto on helppoa millä tahansa tietokoneella. Akku kestää melko pitkään ja sivunapit on helppo poistaa tai lisätä. Ilmoitusten ja tilan avulla saat laitekohtaista tietoa esimerkiksi pariston lataustasosta, näppäinten taustavalaistuksen tasosta ja Caps Lock -tilasta juuri tarvittaessa. Langaton PRO-hiiri on varustettu uusimmalla ykköspainiketekniikalla. DPI viritys (tietotekniikka) hiiren pohjassa, ei voi muuttaa vahingossa. Se on tehty eSports-maailman huippuammattilaisten vaatimusten mukaiseksi.

Langaton Logitech G PRO -pelihiiri e-urheilun ammattilaisille

Rahalle vastinetta. Vedä ja pudota -käyttöliittymä Valitse ominaisuuksia, määritä makroja ja näppäinsidoksia, valitse väriasetuksia ja luo animaatioita tällä yksinkertaisella, intuitiivisella käyttöliittymällä. Paras hiiri minkä olen ostanut! Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Monipuolisissa laitteissa voidaan säätää muun muassa vierityspyörää ja osoittimen nopeutta Hiiripainikkeiden mukauttaminen on käytettävissä vain Windows- ja MacOS-laitteilla, F-näppäinten mukauttaminen on käytettävissä vain Windows-laitteilla.