Logitech Gx

Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Näin keräämme tuotearvosteluja. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. G on tehty korkealaatuisimmista materiaaleista, jotta se olisi mahdollisimman kestävä ja ulkomuodoltaan ensiluokkainen. Mekaanisten kytkinten valikoima logitech gx erilaiset käyttökokemukset. Koska näppäimistö on kestävä ja pienikokoinen, sen voi helposti kuljettaa turnauksiin ympäri maailmaa.

Logitech G513 Carbon -pelinäppäimistö, GX Brown -kytkimet

GX Brown -kytkimen naksahdus on erittäin logitech gx, mutta kertoo käyttäjälle painallushetken tarkasti ja luotettavasti olematta kuitenkaan häiritsevän kovaääninen. Klassinen mekaanisten kytkinten logitech gx ja tuntuma. Tuntuva naksahdus. Turnauskestävyytensä todistanut PRO-näppäimistö — nyt valitsemillasi, vaihdettavilla ammattilaistason mekaanisilla GX-kytkimillä. Lisätietoja G HUB -peliohjelmistosta. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Tilaa Logitech G.

logitech gx

Miksi tilaisit Telialta?

Tilaa Logitech G. Poista filtterit. Takaisin sivun alkuun. GX Blue -kytkimet tuottavat perinteisiä pelikytkimiä muistuttavan kuuluvan ja tuntuvan naksahduksen. Tuotekuva on viitteellinen.

honda cb 1970

Logitech G Carbon RGB Keyboard GX Blue | Telia

Ammattipelaajat kautta maailman suosivat mekaanisia Logitech G -näppäimistöjä niiden nopeuden, yhdenmukaisuuden ja luotettavuuden ansiosta. GX Blue. Tasainen ja logitech gx näppäinpainallus. GX Brown -kytkimen naksahdus on erittäin vaimea, mutta kertoo käyttäjälle painallushetken tarkasti ja luotettavasti olematta kuitenkaan häiritsevän kovaääninen. Voit mukauttaa jokaisen näppäimen valaistusta, muokata valaistustehosteita ja nauttia pelinaikaisesta integraatiosta sillä voit valita 16,8 miljoonan värin kirjosta. Naksahtava, tuntopisteellinen ja lineaarinen.

Mekaaninen Logitech G Pro X -pelinäppäimistö vaihdettavilla kytkimillä

Logitech G Carbon ominaisuudet: Yhteispohjoismainen näppäinasettelu – näppäimistöstä löytyy å,ö,ä-kirjaimet sekä iso Enter-näppäin. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Vertaa valikoimaa Peruuta. Ammattipelaajat kautta maailman suosivat mekaanisia Logitech G -näppäimistöjä niiden nopeuden, yhdenmukaisuuden ja luotettavuuden ansiosta. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Ammattilaisten valinta.