Logitech Mk540 Advanced

Package contents: K wireless keyboard, M wireless mouse, Logitech Unifying receiver, 3x AA alkaline batteries pre-installedmanual. Kiitos palautteestasi! Palautetta sivustosta. Pyydä tukea. Viimeksi katsomasi jalosteet.

Logitech MK540 Advanced Wireless Combo

Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein. Hiiressä riittää virtaa 18 kuukaudeksi. MK Advanced on välittömästi tutun tuntuinen näppäimistön ja hiiren yhdistelmä, joka on tarkka, luotettava ja mukava käyttää. Hiiri Korkeus : Kiinnikkeet Logitech mk540 advanced : 39,2 mm Syvyys : Täysikokoisen näppäimistön säädettävät, taittuvat alaraajat ja kämmentuki takaavat helppouden ja käyttömukavuuden. Number of batteries mouse 1. Katso kaikki kuvat

logitech mk540 advanced

Tuotetiedot

Full-size keyboard Y. Customised Control: Enhanced productivity at your fingertips, the computer keyboard comes built with convenient, essential hotkeys providing direct access to massamedia, calculator, battery check functions. Windows keys Y. Saatluotettavan — ja salatun — yhteyden jopa 10 metrin päähän, käytännössä ilman viiveitä ja katkoksia. Purpose Universal. Voit myös esimäärittää Fn-näppäimiä Logitech Options -ohjelmistossa tarpeidesi mukaan.

always siteet yö

Logitech MK Advanced Wireless Combo | LOGITECH | Data-Systems

Näppäimistöön ei tarvitse vaihtaa paristoja 36 kuukauteen. Alin hinta. Power source type Battery. Jos logitech mk540 advanced asia jää epäselväksi, lähetä sähköpostia tukeen ennen tuotteen tilaamista. MK combo, French. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakennustoiminta ja remontointi Kodinsisustus Aravalainat. Päivän tarjoukset.

Logitechin langattoman näppäimistön ja hiiren yhdistelmä MK Advanced

Surface coloration Monotone. Wireless range 10 m. You get a reliable — and encrypted — wireless connection with up to 10 meters range, and virtually no delays or interruptions. Lisää suosikkeihin. Rekisteröi tuote. Logitech MK -näppäimistö ja hiiri. Seuranta hiiri.