Logitech Pebble M350 Langaton Hiiri

Logitech Pebble M Hintakehitys Korkein hinta. Kun sininen valo alkaa vilkkua, laite on pariliitostilassa. Kiitos palautteestasi! Tästä lähtien näet tuotteissa, kategorioissa ja tuotehaussa varastotilan ok. Kaikki Logitech-tuotteet. Valitse ylempää Väri, jotta näet saatavuuden.

Logitech M350 Pebble Wireless Mouse

Toimitusaika 1 päivä. Toimitusaika 5 päivää. Tuotteet Hiiret Logitech Pebble M Tämä kannettava hiiri istuu kuratoituun elämäntapaasi ja kulkee mukanasi kaikkialle. Sulje Siirry kassalle. Pehmeän orgaaninen muoto sopii taskuun tai laukkuun ja tuntuu kädessä hyvältä. Ladataan hintagraafia.

logitech pebble m350 langaton hiiri

Kuulokkeet ja kaiuttimet

Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Ota tila omaksesi Logitech Pebble Mllä — se on moderni, ohut ja hiljainen kannettava hiiri, joka sopii huolella suunniteltuun elämäntyyliisi. Salasana Salasana unohtunut? Logitech Pebble M -langaton hiiri. Logitech Pebble M -langaton hiiri Työskentele missä tahansa Logitech Pebble M seuraa liikkeitäsi nopeasti ja tarkasti, käytitpä sitä lempikahvilasi pöydällä tai lakanoidesi päällä. Multitronic Vaasa: 0 kpl Arvioitu toimitus:

biker treenishortsit

Logitech M Pebble langaton hiiri, hinta 22 €

Tilaa uutiskirje. Unifying-yhteensopiva hiiri : Kyllä. Logitech Pebble M siirtyy automaattisesti virtaa säästävään lepotilaan, kun pidät tauon. Alin hinta. Katso kaikki kaupat ja hinta. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle.

Logitech Pebble M Wireless Mouse | Telia

Jyväskylä: 0 kpl Arvioitu toimitus: Voit tehdä töitä kotona, kahvilassa tai kirjastossa muita häiritsemättä. Sen pehmeästi kaartuvat sivut tuntuvat niin mukavalta, että pystyt tuskin laskemaan sitä kädestäsi. Tämä kannettava hiiri istuu harkittuun elämäntapaasi ja kulkee mukanasi kaikkialle. Unifying-yhteensopiva hiiri : Kyllä. Tunnistintekniikka: huipputarkka optinen seuranta Tunnistimen tarkkuus: dpi Painikkeiden määrä: 3 Vierityspyörä: kyllä, mekaaninen Vierityspainikkeet: keskipainike Unifying-yhteensopiva hiiri: kyllä Unifying-yhteensopiva vastaanotin: ei Paristojen kesto: 18 kuukautta Akku- tai paristotyyppi: yksi valmiiksi asennettu AA-paristo Langattoman yhteyden käyttöetäisyys: 10 m Mobiilitekniikka: Logitech-vastaanotin tai Bluetooth Low Energy -tekniikka Hiiren mitat KxLxS : x 59 x 26,5 mm Paino (fysiikka) paristojen kanssa : g. Muodosta Bluetooth -yhteys helposti ottamalla tietokoneen Bluetooth -yhteys käyttöön ja etsimällä Logitech Pebble M -hiiri.