Logitech Razer

Se on kyllä yli sadan euron langaton hiiri, taidat sekoittaa nyt siihen perus Gmalliin. Testeissä ilmeni myös erikoinen ongelma. Ilmianna asiaton tai sääntöjen vastainen ilmoitus. Kansipuolen alta paljastuu itse hiiri muoviselta jalustaltaan. Langattomissa yhteyksissä kuitenkin ilmeni epävakautta tietyissä logitech razer.

Hiiri Logitech g 502 hero ja näppäimistö razer orn

Ratkaisu lienee tietoinen tyylivalinta ja sopii teemaan hiiren säätömahdollisuuksien ja irrotettavan takakannen kanssa. Hinta on myös sen mukaisesti kalliimpi. Kesken pelin esiintyvää hiiren totaalista bugittamista viimeisimmilläkin päivityksillä on hieman vaikea ymmärtää. Testasimme ylemmän hintaluokan langattomat pelihiiret neljältä valmistajalta. Sehän riippuu toki mieltymyksestä ja käyttökohteesta, kuten logitech razer totesin. Siirry keskusteluun.

logitech razer

Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä

Saman luukun alla on myös paikka vastaanottimelle, joka kulkee näin kätevästi hiiren matkassa. Jälleen kerran suosittelen kokeilemaan hiiriä ja valitsemaan teknisesti laadukkaista ja tarpeisiin toimivista vaihtoehdoista sen käteen sopivamman. Razerin optisissa kytkimissä painallus tunnistetaan infrapunasäteen avulla. Oli kyllä hieno ja kattava artikkeli! Olkoon sitten vaikka langatonkin, kunhan vain saisi tämän Funcin muotoilun. G Pro on ainut hiiristä, jolla minuutin lataaminen riitti hyvällä todennäköisyydellä yhden kokonaisen pelin pelaamiseen.

duffel bag xxl

Logitech, A4Tech, Razer, Steelseries Mouse Pads |

Tähän mittaukseen ei löytynyt tarkkaa mittalaitetta. Vastaanotinta voi myös käyttää logitech razer jatkojohtoa suoraan tietokoneen Universal Serial Bus-porttiin kytkien. Hiiren design ja ergonomia ovat tärkeitä seikkoja sopivaa pelihiirtä valittaessa. Lisäksi muovisessa pussissa on mukana tarrapinnalla kiinnitettävä ROG-logo, vaihdettava ledinvarjostinkalvo johon voi tuunailla haluamansa kuvionja ohjelappusia. Hiiressä olevan kolon muodon vuoksi muun kuin hiiren mukana tulevan USB-C-johdon yhteensopivuus on epävarmaa. Sovelluksen kautta näkee myös suurpiirteisesti akun varauksen tilan — matalasta akun varauksesta logitech razer myös hiiren valaistus punaisella välkkymisellä ja varoitusvalon aktivoitumista voi säätää eri akun varaustasoille.

Hiiri Logitech g hero ja näppäimistö razer

MouseTester tallentaa hiiren liikkeen dataa ja piirtää kuvaajia valittujen parametrien suhteen. Paino (fysiikka) kuitenkin hidastaa ja vaikeuttaa hiiren liikuttamista pienissä tarkoissa liikkeissä. Hyvä artikkeli. Testi ottaa huomioon sekä latausnopeuden, että hiiren virrankulutuksen. En kuitenkaan suosittele käyttämään tarpeettoman suuria CPI-asetuksia.