Logitech Webcam C922 Pro

Tuote on lisätty toivelistalle. Logitech G HUB -ohjelmisto tarjoaa yhden portaalin, jolla optimoit ja mukautat kaikki tuetut Logitech G -laitteet: hiiret, näppäimistöt, kuulokemikrofonit, kaiuttimet ja verkkokamerat. Logi Tune -verkkokameraohjelmistolla voit säätää asetuksia, kuten zoomausta ja kuva-alaa, jotta näytät aina edustavalta. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Siirrä toivelistalle. C tarjoaa juuret sen.

Logitech C922 Pro Stream -web-kamera

Arvostelu MS Office Personal, toimisto-ohjelmisto. Hinta on korkea mutta laadukasta kuvaa esim Streamaukseen ja videopuheluihin ilman ”halppis” kameroiden kuvan päivitys viivettä ja pikseli mössöä. Logi Tune -verkkokameraohjelmistolla voit säätää asetuksia, kuten zoomausta ja kuva-alaa, jotta näytät aina edustavalta. Integroi videoita Twitch- ja YouTube-lähetyksiin mukautettavalla taustan korvauksella. Koti ja ydinperhe.

logitech webcam c922 pro

Hinta- ja tuotetiedot

Odota hetki Tallenna Peruuta. Liikkuminen ja ulkoilu. Pyyntöäsi käsitellään. Toimitusaika 2 päivää. Cssa on lasiobjektiivi, automaattitarkennus ja lävistäjältään 78 asteen kuva-ala.

em jalkapallo pelipaidat

Logitech C Pro Stream web-kamera, hinta 80 €

Objektiivityyppi : Lasi. Sulje Siirry kassalle. Valitse, kuinka haluat näkyä videoneuvotteluissa. Sisältää kolmen kuukauden ilmaisen XSplit Premium -käyttöoikeuden. Tilaa uutiskirje. Tyyli ja hyvinvointi.

Logitech C Pro Stream Webcam, halvin hinta 74€

Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Conclusion Logitechin webkameran kuva on niin hyvä, ettei sitä paljon parempaa OLE edes kalliimmissa kameroissa. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Tarkennustyyppi : Automaattinen tarkennus. Toimitusaika 2 – 7 päivää. Siirrä toivelistalle. Your session is about to timeout due to inactivity.