Lompakkokotelo Iphone 7

Suojakotelon kansi pysyy tukevasti kiinni magneettikiinnityksellä. Jos sinulta puuttuu iPhone 8- tai iPhone SE kuori, ne kuuluvat myös tähän luokkaan. Kaikilla on oma makunsa ja pyrimmekin parhaamme mukaan tuomaan verkkokauppaamme laajan valikoiman suojakoteloita. Beige – Ei, kolmannen osapuolen lisävarusteet eivät välttämättä OLE huonompia kuin Applen. Suojaa iPhone 7 puhelin täydellisesti Applen puhelimet ovat tunnetusti arvokkaita, eikä iPhone 7 tee tässä asiassa poikkeusta. Lompakkokotelo iPhone lompakkokotelo iphone 7 lle, seitsemän lokeroa luottokortille ja ajokortille.

Apple iPhone 7 Kuoret

Miten tämä onnistuisi? Puhelin kotelo on jämäkkää, mutta joustavaa ja murtumatonta TPU-muovia. Lupaamme, että löydät sivustoltamme kuoren, joka sopii sekä tarpeisiisi että tyylisi. Panosta hyvään suojaan ja lisää laitteesi käyttöikää. Riippumatta siitä, mitä seikkailusi tuovat, olet valmis suojatun iPhone.

lompakkokotelo iphone 7

Inkit jalosteet

Tämä ei pidä alkuunkaan paikkansa, sillä iPhone 7 kuoret ovat parhaimmillaan alle 1mm paksuiset. Kotelossa on peräti kymmenen korttitaskua, vetoketjullinen kolikko-osio ja sivutaskuja. Tyylikäs, tyylikäs ja minimalistinen lompakkokotelo iPhone 8: lle. Kaikki näppäimet ja liitännät ovat helposti käytettävissä. Materiaali: Japanissa valmistettu karkaistu AGC lasi. Materiaali: Kannet ovat pu-nahkaa ja puhelimen kiinnike on taipuisaa ja kestäbää tpu-muovia. Puhelin asettuu napakasti TPU-muoviseen koteloonsa, jonka murtumaton materiaali suojaa kulmia ja reunoja.

big sur macbook 2012

Apple iPhone 7 Kuoret | Suojakuoret | Mobiilitukku

Tässä ohuessa, korkealaatuisessa tekonahasta valmistetussa kuoressa on luottokorttitilat ja se suojaa puhelinta kolhuilta ja naarmuilta. Jos yhdistät lompakkokotelo iphone 7 yhden valikoimamme suojalasien kanssa, myös puhelimesi on erittäin hyvin suojattu. Puhelintarvikkeet Kotimainen Suojakalvotukku. Kotelossa on erillinen takakuori, joka kiinnittyy koteloon voimakkaalla magneetilla. Kannet peittävät puhelimen pinnat ja pysyvät suljettuina magneettiläpällä. Oranssi – Tsekkaa vaikka Suojiksen oma asennusvideo!

Apple iPhone 7 kuoret

Mitä tahansa haluatkin, meillä on kaikki! Lujan takapinnan takaa kova temperoitu lasi. Sulkeutuu magneettiläpällä. Sisävaippa on valmistettu biohajoavasta materiaalista, lompakossa oleminen ensiöpaperi on valmistettu tavalla, joka säilyttää biologisen monimuotoisuuden ja hyödyttää paikallisen väestön metsää ja elämää. Valitse sellaiset puhelimen kuoret, jotka sopivat käyttötarkoitukseesi parhaiten. Lompakon päällinen, jossa leopardi ja leopardikuvio.