Loreal True Match Kokemuksia

Kuulaan ihon kaltaisen meikkipohjan salaisuus on käyttää ohutta meikkivoidetta yhdistettynä peitevoiteeseen. Alkuun näytti ja tuntui ihan hyvälle, mutta päätin palata takaisin Madaraan, joka on kyllä aivan paras. Jasmine Kommentit JonnaH. Ei yhtä hohtavaa kuin vaikka Idunissa tai Bare Minerals Originalissa, mutta hohtavaa kuitenkin. Loreal true match kokemuksia Se vanha versio oli mun luottotuote pitkään, mutta en muista, että se koostumus olis ollu paksua? Kaikkien aikojen suosituimmat:.

Testissä uusi L’Oreal True Match Minerals -meikkipuuteri

Voisikohan toimia.? Mara Jos haluat puuteroida meikkipohjan, tee se kevyesti. Lisäksi jättää ihanan raikkaan lopputuloksen! Anna palautetta Lukijapaneeli Ohjeet. Nykyisiin ohuisiin, mutta peittäviin meikkivoiteisiin verrattuna vanha True Match oli aikamoista jankkia. Pepsu

loreal true match kokemuksia

Ihmiset ja suhteet

En saanut kuultavuutta näkymään edes tässä swatch-kuvassa, mutta kyllä se siellä on 😀 Sävy 4W Golden Natural sopii ihoni tämän hetkiseen sävyyn täydellisesti. Vastaa Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Moikka Miia. Vastaa Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Itse suosin aika paljon puuterisivellintä ja sillä hyvin keveää sipaisua. Uudistetun jauheen koostumukseen on lisätty natriumkloridia eli suolaa sekä sinkkiglukonaattia, ja vanhan version aloejauhe on korvattu lootuskukan uutteella.

g9 led lamppu clas ohlson

Testissä uusi L’Oreal True Match Minerals -meikkipuuteri

Jos olette, niin mitä tykkäsitte vai tykkäsittekö ollenkaan? Onneksi uusi ja vanha koostumus ovat kuin yö ja päivä! Suihkuttelen Ziaja Acaimistiä ja päälle ohut kosteuttava seerumi. Muuten suht hyvässä kunnossa. Onneksi meikkivoide on sen verran edullinen, että nämä kaksi ehkä raaskiikin ostaa. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

L’Oréal Paris True Match -meikkivoide – Sparkle. | Lily

Meikkivoide on kohtalaisen ohutta ja valuvaa nestemäistä ainetta. Kuvassa Idun Mineralsin kabuki joka on suosikkini mineraalimeikkipohjan levitykseen. Ansku Kosteuttavien ainesosiensa vuoksi se sopii erityisen hyvin kuivalle iholle. Nämä kaksi syytä estää minua menemästä uuden ostoon. Itselläni on aina ollut ongelmia löytää meikkivoiteesta tarpeeksi neutraali ja vaalea sävy, sillä monissa markettimeikkivoiteissa sävyt ovat punertavia ja omalle iholleni liian tummia.