Luigis Mansion 1 Nintendo 3ds

Päivitetty Ladataan hintagraafia. Kasvata rohkeuttasi ja taistele aiemmin voittamiasi aaveita vastaan uudessa pelitilassa nimeltään Boss Rush Mode. Kummituksia pidetään imurin sisällä, kunnes Luigi palaa Elvin Gaddin luo. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle.

Luigis Mansion 3DS

Sony WHXM4, kuulokkeet. GameCuben optinen levy. Jos pelaaja osoittaa ohjaustatilla vastakkaiseen suuntaan kuin mihin kummitus on menossa, saa Luigi pidettyä kummituksia kauemmin otteessaan. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakennustoiminta ja remontointi Sisustus Aravalainat. Lisää peliartikkeleita Videopelien teemasivulla. Game Boy Horror on kannettava laite, jolla Luigi pystyy etsimään erilaisia esineitä kartanosta. Luigis mansion 1 nintendo 3ds – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta.

luigis mansion 1 nintendo 3ds

Konsolinet myymälä

Liikkuminen ja ulkoilu. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Odota hetki Hänen piti sanoa, että hän aikoo tappaa Luigin ja laittaa hänen päänsä kokoelmaan niin kuin muutkin eläimen päät, joita hänellä on kyseisessä huoneessa. Valitse listasta sopivin vaihtoehto.

clementoni muumi tietokone

Luigis Mansion 3DS | Konsolinet

Vuonna pelistä tehtiin remasteroitu versio Nintendo 3DS:lle. Luigilla on tällöin mahdollisuus napata kummitus osoittamalla imurillaan suoraan sydämeen ja imuroimalla sitä, kunnes kummituksen osumapisteet loppuvat. Luigin selässä oleva Poltergust on erinäköinen ja siinä oli lämpömittari, kun mittari nousi een, Poltergust ylikuumeni ja Luigi kaatui. Skip to the end of the images gallery. Tyyli ja hyvinvointi.

Nintendo Luigi´s Mansion 3DS Game | Techinn

Vanhus kertoo olevansa kummitustutkija professori Elvin Gadd. Kun kummitus lähestyy Luigia, täytyy tämän valaista kummitus taskulampullaan. Kun maalaukset on tehty, varastoidaan ne maalausgallerian seinille. GameCube JP Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopot ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Luigilla on kummituksia varten apunaan kaksi professori Gaddin keksintöä: Poltergust -pölynimuri ja Game Boy Horror.