Lumikukka Rintakoru

Pronssi on kuparin, tinan ja sinkin seos, lumikukka rintakoru on ominaista nopeampi tummuminen kuin jalometalleille. Vastuullisesti käsintehty Suomessa. Kirjaudu sisään. JavaScript seems to be disabled in your browser. Paketti toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin arkipäivän kuluessa tilauksesta ja saat lokeron avauskoodilla varustetun tekstiviestin kun paketti on noudettavissa.

Kalevala Koru Lumikukka | Vintage

More Filters. Ostoskorisi on tyhjä. Daniel Wellington. Lisätietoja ohessa:. Uusissa pronssikoruissa on korua suojaava lakkapinta, joka ehkäisee korun tummumista ja värin irtoamista ihoon tai herkkiin vaaleisiin materiaaleihin. Hopeakorun pintaan tulleet lumikukka rintakoru voi poistaa Kalevala-puhdistusliinalla.

lumikukka rintakoru

Palauta salasanasi

Liitä mukaan palautuslomake ja merkitse siihen onko kyseessä vaihtaminen vai palauttaminen. Vaikka kultaseokset eivät juurikaan tummu, ne ovat verrattain pehmeitä metalliseoksia, ja niistä valmistetut korut kuluvat käytössä. Osa hopeakoruista värjätään hopeoinnin jälkeen vielä tummalla patinavärillä, joka korun uurteissa ja syvennyksissä tuo korun koristekuviot kauniisti esiin. Efva Attling. Kalevala-pronssikorut valmistetaan kirkkaina tai värjättyinä. Mattapintaisia tai hyvin kolmiulotteisia voi olla hankala puhdistaa puhdistusliinalla.

julisteet ja kehykset

Lumikukka-rintakoru – Kalevala-koru

Kaiverrettavat asustekorut. Kalevala Lumikukka rintakoru, hopea, Kalevala Modern. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Salli evästeiden käyttö. Kirjoita tähän arvostelusi.

Kalevala Lumikukka rintakoru, hopea, Kalevala Modern

Kaulakorut ja riipukset. Suosittelemme tutustumaan Suomessa valmistettuihin laadukkaisiin ja nuorekkaisiin Lumoava-koruihin! Uutuus: Polar Pacer ja Pacer Pro. Helmet on hyvä pyyhkiä jokaisen käytön jälkeen puhtaalla, pehmeällä kankaalla. Kummi-, vihki- ja valmistujaislahjat Kummi- ja kastelahjat Hää- ja vihkilahjat Ylioppilas- ja valmistujaislahjat Rippilahjat Kehykset ja albumit Koru- ja kellolippaat, korurasiat ja sormusrengit Kynttilänjalat Käynti- ja luottokorttikotelot, lompakot Pillerirasiat Ruusut, maljakot, vaasit ja kulhot Savukerasiat, nuuskarasiat ja nuuskatykit Säästölippaat Taskumatit ja tuopit, juomatarvikkeet. Koti Kaikki jalosteet Kalevala Lumikukka rintakoru, hopea, Facebook Twitter.