Mac 2020 I3

Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä Eikö sinulla Object Linking and Embedding vielä Tori-tiliä? Turvallinen ja helppokäyttöinen Touch ID -sormenjälkitunnistus avaa tietokoneen ja lukitut tiedostot hetkessä pelkällä hipaisulla. Stereokaiuttimet tarjoilevat basson kaksinkertaisena ja äänen 25 prosenttia voimakkaampana. Siirry kassalle Tai lähetä viesti numeroon. Ilmianna asiaton tai sääntöjen vastainen ilmoitus. Ilmiannon syy: Valitse tästä syy Epärealistinen hinta Tuoteväärennös Ilmoituksessa on virheelliset tiedot Epäasiallinen mac 2020 i3 Sääntöjen vastainen ilmoitus Väärä osasto tai ilmoitustyyppi Yritys myy yksityisenä Sama ilmoitus useaan kertaan Tuote on jo myyty Muu syy.

Apple MacBook Air 2020 – 1,1GHz DC 13,3″ i3-1000NG4 (Gen 10) 8GB RAM 256GB SSD

Ilmoitus pidetään listan kärjessä neljän päivän ajan. Lue meistä lisää. Edut sisältyvät hintaan. Touch ID:n avulla tietosi pysyvät turvassa eikä sinun tarvitse huolehtia monien eri salasanojen muistamisesta. Ilmoittajana, voit kertoa meille luvattomasta telemarkkinoinnista käyttämällä asiakaspalvelun yhteydenottolomaketta.

mac 2020 i3

Hinta- ja tuotetiedot

Kunnostaja ja myyjä: Ma Fabrik. Näytä numero Pahoittelut, turvallisuussyistä emme näytä numeroa juuri nyt. Lue lisää Cookies. Vain parasta sinulle. Telemarkkinoija rikkoo lakia jos ottaa yhteyttä henkilöön, joka on kieltänyt telemarkkinoinnin. Tarjoukset voimassa toistaiseksi.

huawei honor 8 hinta

Macbook Air 13″ i3 / 8 Gb / Gb,

Tästä syystä saat vähintään 12 kuukauden takuun ostamalla kunnostetun laitteen Back Marketilta. Lue lisää ». Turvallinen ja helppokäyttöinen Touch ID -sormenjälkitunnistus avaa tietokoneen ja lukitut tiedostot hetkessä pelkällä hipaisulla. Sopimusehdot Sulje. Kolmen mikrofonia nappaavat äänesi entistä tarkemmin, joten FaceTime-puhelut tai sanelut onnistuvat entistä paremmin. Poista tai muokkaa ilmoitusta.

Ilmoitusta ei löytynyt

Ilmianna asiaton ilmoitus Jos ilmoitus ei OLE Tori. Lähetä Tori-paketti. Ilmiannon syy: Valitse tästä syy Epärealistinen hinta Tuoteväärennös Ilmoituksessa on virheelliset tiedot Epäasiallinen sisältö Sääntöjen vastainen ilmoitus Väärä osasto tai ilmoitustyyppi Yritys myy yksityisenä Sama ilmoitus useaan kertaan Tuote on jo myyty Muu syy. Jatka ostoksia. Kuittia ei voi pyytää jälkikäteen. Ilmoittajana, voit kertoa meille luvattomasta telemarkkinoinnista käyttämällä asiakaspalvelun yhteydenottolomaketta. Apple MacBook Air on kevyt ja ketterä kannettava, joka kulkee helposti mukanasi.