Mac Huulipuna Sävyt

Valitettavasti toinen puna vasemmalta on itselleni tuntematon puna, sillä etiketti on kulunut. Huulipuna antaa juuri sopivasti huurteisen lookin ja kaunis helmiäishehku pysyy siellä missä pysyykin, eikä eksy huulilta muualle kasvoille. Sokos 70 vuotta. Ehkä juttu on siinä, että rakastuin tämän vaivattomuuteen. Ajantasaisen mac huulipuna sävyt varmistat paikan päällä myymälässä. Saatavilla olevat värit: Amplified erittäin kattava, voidemainen Amplified Crème voidemainen, hieman kiiltävä Cremesheen voidemainen väri, erittäin kiiltävä Frost rakentuva väri, metallihelminen Glaze kiiltävä peite Lustre harsomainen väri, kiiltävä Matte mac huulipuna sävyt väri, mukava käytössä Matte Velvet voidemainen matta Metallic metallinen Retro Matte mattapintaisin matta Satin samettinen kiilto. Sokos Helsinki.

Me testasimme: suosituimmat MAC-huulipunat

Näyttää siltä, ettei selaimesi tämän sivun käyttämiseksi vaadittu JavaScript Object Linking and Embedding aktiivinen. Olisiko muita vaihtoehtoja? Arvostelut Ei arvioita. Mutta miten ihmeessä sitä pystyy valitsemaan vain yhden? L’Oréal Professionnel. Neal’s Yard Remedies. Tuotteen hinta myymälässä saattaa poiketa verkkokaupan hinnasta.

mac huulipuna sävyt

Categories

Vielä ehkä tummempaa ruskeaa hakisin, kuin tuo Yash ja Cherish. Valitse myymälä x. Vahvistin on varmasti paljon enemmän violetti kuin se näyttää tässä kuvassa, mutta se näyttää hyvältä eri ihon sävyt. Emotion Nummela. Emotion Hämeenlinna Goodman.

makia rey musta

Esittelyssä MAC-huulipunakokoelma – On my way | Lily

Toimittajan tuotteen koko Jonkin verran ne huulia kuivattavat, mutta eivät tavattomasti. African Botanics. Vain asbold ja unapologetic kuin tämä sävy on syvän violetti. Palaa lahjalistaan Osta tuote. Yves Saint Laurent. Mitä mieltä olet?

MAC Matte Lipstick huulipuna 3 g – Sokos verkkokauppa

Kinda Sexy on Velvet Teddya melko paljon vaaleampi, mutta ehkä merkittävin ero on niiden pohjasävy. Tämä on mielestäni täydellinen punaisen sävy, sillä se ihan totta on niin punainen. Perustuu 16 arvioon. Your session is about to timeout due to inactivity. Se on yhä nude, mutta melko lämmin ja hiukan oranssihtava.