Macbook Air Hdmi Liitäntä

Mac Studio Lue lisää. Yhdistä tärkeisiin liiketoimintajärjestelmiin. Studio Display Lue lisää. Valmiina suuriin tekoihin. Kun tarvitset työkalun koodin kääntämiseen, elegantin designin hiomiseen ja monipuoliseen datan analysointiin, valitse tehokas M1 Pro tai vieläkin tehokkaampi M1 Max, jotka tarjoavat vaikuttavan akun­keston.

Näytön kiinnitystekniikka Maciin

Tärkeimmät ominaisuudet: Upea 27 tuuman Retina 5K näyttö, jossa on nitin kirkkaus, tuki miljardille värille ja laaja P3-väriskaala 12Mpix ultralaajakulmakamera ja valokeila-toiminto tekevät videopuheluista elävämpiä Studiotasoinen kolmen mikrofonin järjestelmä takaa kristallinkirkkaat puhelut ja äänitteet Kuuden kaiuttimen äänijärjestelmä tilaäänellä tarjoaa uskomattoman kuunteluelämyksen Yksi Thunderbolt3 portti, kolme Universal Serial Bus-C-porttia 96W virransyöttö Mac-kannettavan lataamiseen Nanopinnoitettu lasivaihtoehto Valittavissa eri jalusta vaihtoehtoja Osta tästä. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Erinomaisella suorituskyvyllä, upeilla Retina näytöillä ja edistyneillä suojausominaisuuksilla varustetut Macit on suunniteltu kaikille työskentelytavoille. Macbook air hdmi liitäntä ideoita helposti tiimisi kanssa. Jos ulkoinen näyttö ei käynnisty liitettyäsi sen Maciin, liitä näyttö, kun Mac on nukkumassa tai sammuksissa, ja herätä tai käynnistä Mac sen jälkeen. Klikkaa Macisi teknisten tietojen sivua. Hyppää sisältöön.

macbook air hdmi liitäntä

Sen tarkistaminen, tarvitsetko sovittimen

Julkaisupäivämäärä: Pieni siru. Mukana hienoja FaceTime-päivityksiä ja uusiksi suunniteltu Safari Hämmästyttävän kompakti 19,7cm neliönmallinen ja 9,5cm korkuinen hopeanvärinen runko Osta tästä. Viesti Kirjoittaja pyrjola » Siirrä toivelistalle. Selaa osastoja. Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc.

macbook air 16gb

Nedis Mini DisplayPort – HDMI adapteri | elektroninen kauppa

Uusi 16 tuuman MacBook Pro tarjoaa käänteen­tekevää suorituskykyä, minkä ansiosta tiimit voivat tehdä tulosta ja tehostaa tuottavuutta. Selaa osastoja. Kaikki tämä hämmästyttävän ohuessa rungossa, joka on reunastaan vain 5 mm. Liitä iMacissa näyttö jompaankumpaan Thunderbolt-symbolilla macbook air hdmi liitäntä porttiin. Pyyntöäsi käsitellään. MAC Erinomaisella suorituskyvyllä, upeilla Retina näytöillä ja edistyneillä suojausominaisuuksilla varustetut Macit on suunniteltu kaikille työskentelytavoille. Heti varastosta 10 kpl.

ALSO Finland Oy

Viesti Kirjoittaja ikl » 4. Täydet tehot. Toivelista luotu. Salamannopea prosessori, seuraavan tason grafiikat ja uskomattomat koneoppimisen mahdollisuudet on integroitu yhteen siruun. Voit halutessasi tukea foorumin toimintaa liittymällä yhdistyksen jäseneksi. Lue, miten voit laajentaa tai peilata Macin näytön AirPlayn avulla.