Macbook M1 Pro 14

Sen prosessori ja näytön­ohjain hyödyntävät samaa yhteis­muistia. Tilausta ei voi peruuttaa kun se on otettu käsittelyyn. Siksi jokainen sirun osa muodostaa yhteyden dataan ja muistiin ilman kopiointia, mikä tekee kaikesta nopeampaa ja tehokkaampaa. Adobe Adobe Photoshop. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

MacBook Pro

Suomessa kuluttajilla on oikeus ilmaiseen korjaukseen, vaihtoon, hinnanalennukseen tai hyvitykseen myyjältä, mikäli tuotteet eivät Object Linking and Embedding sopimuksenmukaisia Suomen kauppalain mukaan. Katso hopeanvärinen 16 tuuman MacBook Pro lisätyssä todellisuudessa. Yksi ja sama näppäimistö ja hiiri tai ohjauslevy toimivat nyt saumattomasti Macisi ja iPadisi välillä Universal Controlin Beta ansiosta. Lisätietoja ja tilaukset räätälöidyistä Mac-tietokoneista osoitteesta asiakaspalvelu verkkokauppa. Osta tämä tietokone nyt, niin saat veloituksetta kolmen vuoden takuun! Macbook m1 pro 14 Prossa ja M1 Maxissa prosessori, näytön­ohjain, liitännät ja Neural Engine on yhdistetty samaan, yhteis­muistia hyödyntävään järjestelmä­siruun. Ja Rosetta 2 kääntää Intel-prosessoreille suunnitellut apit saumattomasti, joten voit hyödyntää niitä uudella MacBook Prollasi.

macbook m1 pro 14

Tuotteen kuvat ja videot

Nopeampi 4K-mallinnus Tilauslomakkeessa näkyy valitsemistasi tuotteista maksettava ALV. Jokainen näyttö kalib­roidaan tehtaalla, ja niissä on ammatti­tason referenssi­tilat HDR-värin­määritykseen, valo­kuvaukseen, graafiseen suunnit­teluun ja paino­tuotteiden valmistukseen. Studio Display. Fiksumpaa kemiaa 9. Nopeampi reaaliaikainen 3D-suorituskyky

corsair hs70 se review

Apple MacBook Pro 14 () M1 Pro | Elisa Yrityksille

Ja ketterä. M1 Pro ja M1 Max ovat ensimmäiset ammatti­käyttöön suunnitellut, huiman nopeat Applen omat sirut. Niiden näytönohjaimet pystyvät käyttämään lyhyemmän viiveen dataa, mikä parantaa energiatehokkuutta huomattavasti ja tuottaa ylivoimaisen suoritus­kyvyn wattia kohden. M2 on Applen uuden sukupolven siru. Voit nauttia ainutlaatuisesta, kolmi­ulotteisesta ääni­maisemastajoka täyttää koko huoneen.

Osta 14 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Soita Jopa 21 tunnin akunkesto 4. Osta 14 tuuman ja 16 tuuman MacBook Pro. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. M1 Pro Järjettömän nopea. XDR-kirkkaus: 1 nitin jatkuva kirkkaus koko näyttö , 1 nitin kirkkaus teho­­­huipuissa 2 vain HDR-sisältö.