Macbook Pro 15 2021

Applen sirujen tehokkuuden ansiosta tuuletinten ei tarvitse kytkeytyä lainkaan monia päivittäisiä tehtäviä hoitaessasi. Uuden MacBook Pron etukamera on tarkkuudeltaan tuplasti aiempaa tarkempi p-tasolla ja tarjoaa myös kaksinkertaisesti paremman hämäräkuvauksen yhdessä suuremman aukon kanssa. Videoeditorit voivat myös valita kiinteän virkistys­taajuuden, joka täsmää heidän käsitte­lemäänsä materiaaliin. Apple kertoo, että suoritinpiirit tarjoavat macbook pro 15 2021 suorituskykyä wattia kohden sekä alan johtavan virtatehokkuuden. Applen M2-siru.

MacBook Pro

Kuten aiemmin totesimme, kaikki MacBook -mallit voidaan konfiguroida lisäämään tehokkaampia komponentteja, jos haluat – ja sinulla on varaa – niitä. Kuten aiempien MacBook-ammattilaisten ja muiden Apple-laitteiden kohdalla, ei myöskään OLE mahdollista avata MacBook Pro tuumaista ja korjata tai päivittää sen osia ilman takuun raukeamista. Viime kerralla sarja sai huomattavan muotoilumuutoksen vuonna lisäämällä kosketuspalkin, ja vuoden malli näyttää macbook pro 15 2021 ainakin ulkopuolelta – melkein sama kuin edelliset mallit. Siitä huolimatta se antaa Appleelle, joka voittaa sen tarvitsemansa ajankohtana, jolloin kaikki nämä vaikuttavat Windows-kannettavat tietokoneet ovat nostaneet panosta Ultrabook-luokassa. M1 Pron ja M1 Maxin proses­sorit hyödyntävät jopa kahdeksaa huippuluokan suorituskyky-ydintä ja kahta huippuluokan tehok­kuus­ydin­tä.

macbook pro 15 2021

Mikä Mac sopii sinulle?

Ja toisin kuin muut kannettavat, MacBook Pro tarjoaa saman uskomat­toman suoritus­kyvyn riippumatta siitä onko se liitettynä virtalähteeseen. Löydä sinulle sopivin Mac. Käyttäjänimi tai sähköposti Salasana Muista minut Salasana hukassa? Vuoden parhaat Linux-korjaus- ja pelastusosastot. Retina-näyttö 1. Kokonaismittojen suhteen XPS 15 14,1 x 9,3 x 0,5 ~ 0,7 tuumaa on riittävän samanlainen kuin MacBook Pron runko 13,8 x 9,5 x 0,6 tuumaa.

coach laukku stockmann

Osta MacBook Pro – Apple (FI)

Tilaa M1 Pro ja M1 Max ovat ensimmäiset ammatti­käyttöön suunnitellut, huiman nopeat Applen omat sirut. Vuoden parhaat Linux-korjaaminen- ja pelastusosastot. SSD-tallennus­tila tarkoittaa tilaa, joka MacBook Prossa on dokumenteillesi, kuvillesi, musiikillesi, videoillesi ja muille tiedostoillesi. Nämä painikkeet vaihtelevat suoritettavan sovelluksen tai tehtävän mukaan. Uusi MacBook Pro on varustettu edelleen kahdella pyörivällä tuulettimella, mutta uudelleensuunniteltu jäähdytysjärjestelmä siirtää Applen mukaan 50 prosenttia enemmän ilmaa kuin edeltäjänsä, ja myös alhaisemmalla pyörimisnopeudella. Molemmat koneet voivat tulla melko macbook pro 15 2021, mutta toisella on halvempi lähtökohta, kun taas toisella on paljon kalliimpaa.

MacBook Pro – Apple (FI)

Prosessorin suorituskyky ja virrankulutus Parhaimmillaan M1 Pro ja M1 Max tarjoavat samalla virrankulutuksella 1,7 kertaa paremman suoritus­kyvyn verrattuna uusimpaan 8-ytimiseen PC-kannettavan siruun. Se ei kuitenkaan oikeasti toiminut. Tehokkaampi näytön­ohjaimen yhdistetty vektorointi ja rasterointi Lisätietoja Applesta ja oppimisesta. Molemmissa on myös ytiminen neuroverkkolaskentayksikkö. Muistin kaistanleveys on M1 Prossa jopa gigatavua sekunnissa ja M1 Maxissa gigatavua sekunnissa.